5 ایده برای آنلاین شاپ؛ بیشترین بازدهی، کمترین سرمایه

 
 




مقالات وستا

5 ایده برای آنلاین شاپ

اگر به دنبال ایده برای آنلاین شاپ و ایجاد یک کسب‌وکار اینترنتی واقعی هستید یا یک ایده کسب درآمد در خانه را شروع کرده‌اید که این توانایی را دارد که واقعاً زندگی‌تان را تغییر دهد، از همین‌جا باید شروع کنید. کسب‌وکار اینترنتی یا آنلاین شاپ‌ها موضوعی هستند که هر روز بر اهمیت آن‌ها افزوده می‌شود. کسب درآمد همیشه یکی از مهم‌ترین موضوعات در زندگی انسان‌ها بوده است. در کشورهایی مثل ایران نرخ بیکاری درصد بسیار بالایی دارد و اکثر فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در یافتن شغلی مناسب با شکست مواجه می‌شوند. همین عامل باعث می‌شود هر روز افراد بیشتری تصمیم به راه‌اندازی یک کسب‌وکار اینترنتی بگیرند.

با گذر زمان و رشد تکنولوژی هر روز کسب‌وکارهای فیزیکی بیشتری جای خود را به آنلاین شاپ‌ها می‌دهند و افراد بیشتری با پتانسیل فوق‌العاده بالای کسب‌وکارهای اینترنتی آشنا می‌شوند. برخی از افراد به‌محض مطلع شدن از این موضوع شروع به راه‌اندازی کسب‌وکارهایی اشتباه می‌کنند که در نهایت منجر به ضررهای مالی برای آنان می‌شود. ما در این مقاله به بررسی 5 ایده برای آنلاین شاپ که داخل ایران پتانسیل ایجاد درآمد خوبی دارند را به همراه توضیحاتی برای چگونگی پیاده‌سازی آنها می‌پردازیم. بدون شک برخی از این‌ها نیازمند داشتن دانش در حوزه کسب‌وکار اینترنتی و دیجیتال مارکتینگ است که به دوستان عزیز توصیه می‌کنیم درصورتی‌که پیش‌نیازهای لازم برای پیاده‌سازی این‌گونه ایده‌ها را ندارند، دست‌به‌کار نشوند و قبل از شروع با افراد متخصص حوزه مربوطه مشورت کنند. قبل از هر قدمی در ین راه نیازمند وب سایت هستید که با مطالعه‌ی « در طراحی سایت فروشگاهی چه ایده‌هایی باید اجرا کنیم؟ » می‌توانید به نکات مهم آن دست یابید. می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشترو مشاوره در این زمینه با ما در تماس باشید.

5 ایده برای آنلاین شاپ

ایده اول برای آنلاین شاپ: فروش آنلاین دوره‌های آموزش ویدئویی

یکی از بهترین ایده برای آنلاین شاپ و کسب درآمد اینترنتی تولید دوره‌های آموزش ویدئویی است. هر فرد حداقل در یک حوزه دارای تخصص است. می‌توانید با تولید آموزش ویدئویی و فروش آن درآمدهای بسیار خوبی را کسب کنید. به‌طورکلی دوره‌های آموزش ویدئویی به دلیل قیمت بسیار پایین‌تری که نسبت به دوره‌های حضوری دارند، از طرف‌داران بیشتری برخوردارند و برخی از مدرسین ضبط دوره‌های آموزشی و فروش آنها را به‌عنوان یک شغل انتخاب کرده‌اند و بسته به نوع و کیفیت دوره‌های ضبط شده درآمدهای خوبی را نیز کسب می‌کنند.

فواید این ایده برای آنلاین شاپ:

• شما یک‌بار برای استخراج مطالب و ضبط دوره زمان صرف می‌کنید و مادام‌العمر از آن درآمد خواهید داشت.

• با ضبط دوره‌های آموزش ویدئویی باکیفیت، پرسونال برندینگ و رزومه خود را تقویت می‌کنید.

• محدودیت زمانی برای کسب درآمد نخواهید داشت. حتی زمانی که در میهمانی و یا مسافرت هستید، دانشجویان در حال خرید دوره‌های شما هستند.

 آنلاین شاپ

نکته مهم

 اگر انتخاب شما برای درآمدزایی تولید دوره‌های آموزشی است، باید دقت داشته باشید که اگر محتوای آموزشی شما دارای کیفیت مناسب نباشد و مباحث مفیدی را به مخاطب منتقل نکند، خریداران ناراضی به محصول آموزشی شما امتیاز پایین می‌دهند و حتی شاید در بخش نظرات، نظر منفی خود را برای شما و دیگران بنویسند که اگر چنین اتفاقی پیش آید قطعاً فروش شما به‌شدت کاهش خواهد یافت و در نهایت به صفر خواهد رسید. پس تنها زمانی در این مسیر قدم بگذارید که تخصص و دانش لازم و کافی برای آموزش و انتقال مفاهیم را داشته باشید تا در این کار موفق شوید.

ایده دوم برای آنلاین شاپ: برنامه‌نویسی و فروش نرم‌افزار

امروزه یک نیاز سیری‌ناپذیر به نرم‌افزار وجود دارد. درست است که اغلب نرم‌افزارها و برنامه‌هایی که روزانه از آنها استفاده می‌کنید توسط شرکت‌های بزرگ یا استودیوهای مطرح توسعه مستقر ساخته شده‌اند، اما بسیاری از برنامه‌های موفق، به‌ویژه برنامه‌های موجود در فروشگاه‌های Apple و Google ، توسط افراد و مشاغل کوچک ایجاد و وارد بازار می‌شوند. جالب است بدانید، توسعه‌دهندگان مطرح تنها در سال ۲۰۱۶ از طریق فروشگاه‌های گوگل‌پلی و اپل‌استور، ۲۰ میلیارد دلار درآمد داشتند. دو روش اساسی وجود دارد که می‌توانید با ساخت محصولات نرم‌افزاری، کسب درآمد اینترنتی داشته باشید.

اولین روش

شما یک ایده برای آنلاین شاپ یا برنامه و یک بازی دارید. این ایده را با مشتریان واقعی اعتبارسنجی می‌کنید و مورد بررسی قرار می‌دهید که آیا ایده شما از طرف کاربران، ایده جذابی است یا خیر؟ سپس برای استخدام توسعه‌دهندگان یا یک استودیوی توسعه برای ساخت و راه‌اندازی ایده خود پول جمع می‌کنید.

اگر همه مراحل رو به‌درستی طی کنید، نرم‌افزار شما در فروشگاه مطرح مانند اپل و گوگل پذیرفته می‌شود و هر بار که کسی آن را دانلود کند درآمد کسب خواهید کرد. همچنین می‌توانید از طریق تبلیغات درون‌برنامه‌ای اقدام به کسب درآمد از نرم‌افزار یا بازی خود کنید.

دومین روش (ارزان‌تر از راه اول)

فرض کنید شما برای ساختن نرم‌افزار خود، طراحی و برنامه‌نویسی ایده خود را انجام داده‌اید. طبیعتاً، زمان بیشتری را تا راه‌اندازی برنامه خود صرف خواهید کرد، اما با در اختیار داشتن توسعه نرم‌افزار، شما مالکیت بیشتری را در ایده و نرم‌افزارتان خواهید داشت و بیشتر از روش اول، روی نرم‌افزارتان کنترل دارید. این راه کم‌هزینه‌تر است، اما زمان و انرژی بیشتری را می‌طلبد.

ایده سوم برای آنلاین شاپ: مربیگری و مشاوره آنلاین

مورد بعدی ایده برای آنلاین شاپ، مشابه فروش خدمات رایگان است خود شما همچنین می‌توانید در زمینه‌ای که به‌عنوان مربی یا مشاور در آن تخصص دارید، فروش دانش و مشاوره خود را شروع کنید. اگر بتوانید خود را به‌عنوان یک متخصص حوزه خود معرفی کنید، افراد زیادی حاضر هستند به‌ازای دریافت مشاوره به شما دستمزد پرداخت کنند. مربی بودن یا مشاور آنلاین بودن راه بسیار خوبی برای کسب درآمد اینترنتی است، زیرا به‌جای اینکه به مشتری خود محصول تحویل دهید (مانند وقتی که شما فریلنسر هستید)، به آنها می‌آموزید که بهتر، سریع‌تر و قوی‌تر از رقبا باشند. تخصص شما محصولی است که می‌فروشید.

ممکن است برایتان سؤال شود که برای کسب‌وکار نیازمند وب‌سایت هستم و یا اپلیکیشن؟ که با مطالعه‌ی « کسب‌وکارهای دیجیتال، اپلیکیشن لازم دارند یا سایت؟ » می‌توانید به نتیجه برسید.

5 ایده

ایده چهارم برای آنلاین شاپ: فروشگاه آنلاین لباس

شاید شما به حوزه پوشاک و فروش لباس علاقه‌مند باشید اما تابه‌حال به‌عنوان یک ایده برای آنلاین شاپ به آن نگاه نکرده باشید. ممکن است به دلیل مناسب نبودن شرایط مالی نتوانسته‌اید مغازه‌ای را رهن و یا اجاره کنید. خبر خوشحال‌کننده برای شما این است که به‌راحتی و با صرف کمترین هزینه‌ها می‌توانید یک آنلاین شاپ راه‌اندازی کنید و در آن به فروش محصولات خود بپردازید.

تفاوت‌هایی که آنلاین شاپ لباس شما با مغازه‌های فیزیکی دارد:

• مشتریان یک مغازه محدود به منطقه و محله‌ای است که در آن قرار دارد اما با داشتن یک آنلاین شاپ شما از سراسر ایران می‌توانید مشتری جذب کنید.

• مغازه فیزیکی دارای هزینه‌های ابتدایی مثل اجاره ماهیانه، هزینه برق، آب، مالیات و… است اما آنلاین شاپ شما فقط هزینه اندکی در پی خواهد داشت.

• زمان کاری مغازه فیزیکی محدود به ساعاتی است که باز است اما آنلاین شاپ اینترنتی شما حتی زمانی که خواب هستید آماده خدمت‌رسانی به مشتری است و درآمدزایی شما حتی زمانی که در خواب و یا در سفر هستید ادامه دارد.

ایده پنجم برای آنلاین شاپ: خریدوفروش دامین سایت

یکی دیگر از روش‌های درآمدزایی و ایده برای آنلاین شاپ از طریق خریدوفروش دامین است. شیوه کار به این صورت است که ابتدا شما دامین‌هایی که فکر می‌کنید پتانسیل فروش بالایی دارند را یا از دیگران می‌خرید یا خودتان ایجاد می‌کنید و سپس آن را به افرادی که می‌خواهند باقیمت‌های بالا می‌فروشید.

این کسب‌وکار اینترنتی شباهت بسیاری به خریدوفروش خط‌های موبایل دارد با این تفاوت که رقبای بسیار کمتری در این بازار هستند و سرمایه موردنیاز بسیار کمی را می‌طلبد. توجه داشته باشید که برای فروش دامنه وب‌سایت‌هایی با عنوان خریدوفروش دامنه هستند و شما به‌راحتی می‌توانید دامنه‌های خود را در آنها آگهی کنید.

نکته مهم: قبل از اینکه دامنه‌ای را بخرید حتماً درباره میزان جذابیت آن برای دیگران و مرتبط بودن با یکی از حوزه‌ها تحقیق کنید و اطلاعات کافی در مورد آن کسب کنید.

5 ایده آنلاین شاپ

در نهایت ایده برای آنلاین شاپ شما

اینترنت فرصت‌های بسیاری را برای افراد متفکر ایجاد کرده تا کسب درآمد اینترنتی داشته باشند. اما توجه داشته باشید که رقابت قابل‌توجهی هم در این فضا وجود دارد. اینترنت بسیاری از فرصت‌ها را برای افراد بدون توجه به سن، مکان و یا زمینه‌ای برای ایجاد یک کسب‌وکار آنلاین و پایدار فراهم کرده که قادر است هر ماه درآمد شما را افزایش دهد. ما در این مقاله 5 ایده برای آنلاین شاپ با بیشترین بازدهی و کمترین سرمایه را بررسی کردیم اما در نهایت شما در زمینه راه‌اندازی آنلاین شاپ خود تنها کافی است ببینید به چه شاخه‌ای از آن علاقه دارید تا بتوانید بهترین تصمیم را در این زمینه بگیرید و یا ایده‌های مختص خودتان را با کمک وب‌سایت ما عملی کنید. پس اگر شما قصد راه‌اندازی آنلاین شاپ خود را دارید و به مشاوره در این زمینه نیازمند هستید می‌توانید با ما در ارتباط باشید.

نویسنده : محتواساز تاریخ انتشار : سه شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۱
   همه مقالات   
 
 
 

درباره وستا


شرکت دانش‌بنیان وستا از سال ۱۳۹۰ با همکاری گروهی از جوانان خلاق و پرتلاش فعالیت خود را آغاز کرد. این جوانان با نگاه به آینده‌ای روشن، دانش و مهارت‌های خود را در حوزه تکنولوژی به کدهای برنامه‌نویسی برای وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها تبدیل کردند. با هدف گسترش فعالیت‌ها و حضور در رقابت‌های بزرگتر، تصمیم گرفتیم تا به‌صورت یک شرکت رسمی وارد عرصه شویم. بدین ترتیب شرکت وستا سیستم با ساختاری فنی و مهندسی شکل گرفت و حضور ما در جامعه فناوری ایران پررنگ‌تر شد. همزمان با پیشرفت تکنولوژی و افزایش دسترسی به اینترنت، وستا توانست با ارائه فناوری‌های نوین، جایگاه خود را به‌عنوان یک شرکت دانش‌بنیان تثبیت کند و در لیست برترین شرکت‌های ایران قرار گیرد. ما در وستا، به‌عنوان خانواده‌ای بزرگ، از چندین تیم متخصص در حوزه‌های مختلف تشکیل شده‌ایم و با همدلی و همکاری، به دنبال تحقق رویاهایمان هستیم. تماشای تحقق آنچه روزی تنها در ذهن داشتیم و اکنون به واقعیت پیوسته، برای ما لذت‌بخش است. اکنون آماده‌ایم تا با استفاده از دانش و تخصص خود در حوزه فناوری‌های روز، به بهترین شکل ممکن به مشتریان و کارفرمایان عزیز خدمت‌رسانی کنیم.

از وستا بیشتر بدانید

نمادها و مجوزهای وستا


  • اینستاگرام وستا
  • لینکدین وستا
  • توئیتر وستا
  • فیسبوک وستا
  • آپارات وستا


Hello[at]Vestateam.net

تمام حقوق این سامانه برای شرکت وستا رهاورد طاها محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد © 2011-