ساخت اپلیکیشن های موبایل، تحول زیادی در صنعت IT ایجاد کرده است. این پیشرفتهای قابل توجه در حیطهی تکنولوژی، امکان استفادهی هر چه بیشتر از هوش مصنوعی را نیز فراهم کردهاست. هوش مصنوعی توانسته در ساخت اپلیکیشن های مختلف، جلوههای متنوعی از خود را نشان دهد. هرچه جوامع پیشرفتهتر میشوند، کاربرد ساخت اپلیکیشن های مبتنی بر هوش مصنوعی نیز بیشتر شده و بخشهای زیادتری از زندگی افراد را در برمیگیرند.
برای اطلاعات بیشتر میتوانید مقالهی نوشته شده در بلاگ وستا را از اینجا مطالعه کنید.
هوش مصنوعی به عنوان یک رابط بین انسانها و ماشینها عمل میکند تا این دو بهترین نتیجه را کسب کنند. البته کاربردهای هوش مصنوعی فقط به ساخت اپلیکیشن محدود نشده و حیطههای بسیار وسیعتری را نیز شامل میشود. در ادامهی این مقاله سعی شده است تا پنج اپلیکیشن بسیار قوی که مبتنی بر هوش مصنوعی هستند، همراه با ویژگیهای آنها توضیح داده شود. با ما همراه باشید.
بعد از ساخت اپلیکیشن هاند و ارائهی آن به بازار، مخاطبان زیادی آن را یکی از بهترین ساخت
اپلیکیشن های هوش مصنوعی سیستم عامل اندروید برای اجرای فرمانهای صوتی ارزیابی انتخاب کردهاند. برای شروع کار با این اپلیکیشن، کافی است عبارت “اوکی هاوند” را بگویید تا این اپلیکیشن، فرمانهای صوتی بعدی شما را اجرا کند.
دستیار صوتی هاوند، فرآیند درک زبان و تشخیص گفتار را در قالب یک وظیفه واحد به انجام میرساند. این اپلیکیشن توانایی این را نیز دارد که کارهای متفاوتی را به جای شما انجام دهد. کارهایی مثل پیدا کردن نزدیکترین رستورانها، پیش بینی وضعیت آب و هوا ، انجام امور محاسباتی، رزرو هتل و... .
نکتهی مهم دیگر در ارتباط با جزئیات قابل توجه در ساخت اپلیکیشن مورد نظر این است که وقتی هاوند مشغول جستجوی نیازهای شما است، میتوانید سوالی مرتبط و در ادامه سوال قبلی خود را از او بپرسید و هاوند با در نظر گرفتن محتوای سوال قبلی، ارتباط سوال دوم شما به آن را تشخیص داده و پاسخ مناسب و جامعی به آن میدهد. این سیستم نیز مانند دیگر رقبای خود یک صدای رباتی دارد اما با این حال صحبت کردن با آن مثل حرف زدن با یک انسان میتواند جالب باشد.
برای اطلاعات بیشتر میتوانید مقالهی نوشته شده در بلاگ وستا را از اینجا مطالعه کنید.
ویژگیها:
یادگیری زبان انگلیسی برای بسیاری از افراد به یک الزام و دغدغه تبدیل شدهاست و طبیعتاً در زندگیهایی پر از محدودیت زمانی، افراد به دنبال یافتن روشهایی کارآمدتر و سریعتر برای یادگیری زبان هستند. ساخت اپلیکیشن السا در جهت کمک و حل کردن همین مسئله بوده است.
اپلیکیشن السا یکی از محبوبترین اپلیکیشنهای اندروید است. هدف ساخت اپلیکیشن السا، تسهیل و لذت بخش شدن فرایند یادگیری زبان برای افراد است. مخاطبان با استفاده از این اپلیکیشن، میتوانند ضمن یادگیری زبان انگلیسی، روی تلفظ درست خود نیز کار کرده و جملات انگلیسی را روان و بدون اشتباه بیان کنند و در نهایت سطح زبان خود را تقویت کنند.
السا انواع متنوع و مفیدی از مطالب آموزشی و تلفظهای صحیح کلمات را بدون پرداخت هزینههای زیاد در اختیار کاربران قرار میدهد و همچنین آنها را از روند پیشرفت عملکرد خود آگاه و به نوعی تعیین سطح میکند.
السا اسپیک در نسخهی رایگان برای فرآیند تدریس محدودیت ایجاد کردهاست. مثالی از محدودیتهای موجود، عدم استفادهی بیش از پنج درس در روز است. اما با همین محدودیت هم اگر فرد یادگیرنده در تمرین استمرار و تداوم داشته باشد، در طولانی مدت میتواند نتیجه خوبی را به دست آورد.
ویژگیها:
اپلیکیشن کورتانا یک دستیار شخصی مجهز به هوش مصنوعی بوده که شرکت مایکروسافت آن را توسعه داده است. این اپلیکیشن امور مختلفی را میتواند انجام دهد. کارهایی مثل نگهداری یادداشتها، ارسال ایمیل و تنظیم یادآور را میتوان با استفاده از این اپلیکیشن بدون اینکه لازم باشد کاربر مستقیما گوشی خود را در دست بگیرد، انجام داد.
با استفاده از اپلیکیشن کورتانا میتوان به صورت همزمان گوشی هوشمند و کامپیوتر را مدیریت کرد و این امکان نتیجهی وجود ویژگی همگام سازی کورتانا است. بنابراین کاربران این اپلیکیشن میتوانند با فعال سازی این ویژگی، نوتیفیکیشنها و پیامهای هشدار را چه بر روی گوشی هوشمند و چه بر روی کامپیوتر خود دریافت کنند.
البته شرکت مایکروسافت به ساخت اپلیکیشن مورد نظر بسنده نکرده است و در جهت توسعهی این اپلیکیشن، قصد دارد کورتانا را برای لوازم خانگی هوشمند و مبتنی بر اینترنت اشیا نیز استفاده کند. در این مورد میتوان به وسایلی مثل توستر، یخچال و دستگاههای تنظیم کنندهی گرما اشاره کرد که به کورتانا مجهز خواهند شد تا بتوان بهتر و آسانتر آنها را کنترل کرد.
ویژگیها :
ساخت اپلیکیشن گوگل اسیستنت را میتوان یکی از بهترین اپلیکیشنهای هوش مصنوعی در سیستم عامل اندروید دانست که حتی زمانی که در حال استفاده از هندزفری هستید نیز به سوالات و درخواستهای شما پاسخ میدهد.
گوگل اسیستنت میتواند طیف گستردهای از فعالیتها را از مسائل ساده تا مسائلی پیچیده، انجام دهد و این توانایی به علت وجود ویژگی یکپارچگی در آن است و همینطور به خوبی میتواند نیازهای مخاطبان را پیش بینی کند.
هدف ساخت اپلیکیشن Google Assistant این است که شما همواره در هر زمان و مکانی، یک دستیار صوتی مجازی در اختیار داشته باشید تا بتواند به شما کمک کند و خدماتی را ارائه دهد.
این اپلیکیشن با اجزای مختلف خانهی هوشمند سازگار است. برای شروع کار و فعال شدن این اپلیکیشن، کافی است که عبارت “Hey Google” بگویید.
مسئلهای مهم در طی استفاده از گوگل اسیستنت این است که کاربر بعد از راهاندازی سرویس و اتصال آن به حساب کاربری گوگل خود، باید بهصورت پیوسته از این اپلیکیشن استفاده کند تا هوش مصنوعی به کار رفته در این اپلیکیشن بهنوعی روند یادگیری و دریافت اطلاعات شخصی مورد نیاز از فرد را به درستی انجام دهد تا کیفیت خدمات ارائهشدهی آن نیز بهتر شود و بهمرور زمان، خروجی این فیلترینگ حبابی که نتیجهی فعالیتهای خود کاربر است، خدماتی متناسبتر برای کاربر فراهم میکند تا رضایت مخاطب افزایش پیدا کرده و مراجعهی او به اپلیکیشن نیز بیشتر شود. بعضی اوقات در ساخت اپلیکیشن از فیلترینگ حبابی استفاده میشود. این مورد به روند هوش مصنوعی به کار گرفته شده بسیار کمک کننده است.
فیلترینگ حبابی از جست وجوها، سوالات، محتواهای دیده شده توسط فرد و موارد این چنینی استفاده میکند تا شناخت بیشتری نسبت به آن فرد پیدا کند و در موارد بعدی خدمت رسانی، توانایی نمایش نتایجی مطلوبتر را داشته باشد.
ویژگیها:
در صورت نیاز به مشاوره طراحی سایت، میتوانید با ما تماس بگیرید.
شرکت آمازون پروژهی Amazon Echo را در سال ۲۰۱۱ آغاز کرد، هدف این شرکت در ابتدا این نبود که از دستیار الکسا برای کنترل خانههای هوشمند استفاده شود ولی با توسعه یافتن هوش مصنوعی و همینطور پیشرفت الکسا، این شرکت تصمیم گرفت که از الکسا نیز میتوان برای کنترل و مدیریت خانههای هوشمند استفاده شود.
الکسا دستیاری صوتی و پیشرفته محسوب شده که شرکت آمازون آن را توسعه دادهاست و امکانات زیادی را در اختیار کاربران قرار میدهد. الکسا به عنوان یک دستیار مجازی که با فرمانهای صوتی کنترل میشود، میتواند مدیریت و کنترل خانهی هوشمند شما را به خوبی انجام دهد و همچنین این دستیار هوشمند، توانایی این را دارد که دستورهای شما را انجام و یا به سوالات شما جواب دهد. هدف از ساخت اپلیکیشن الکسا، معمولا انجام فعالیتهای روزمره مثل پخش موسیقی، ایجاد فهرست خرید و... است. افرادی که سیستم عامل دستگاهشان اندروید است، میتوانند از اپ استور اپلیکیشن Alexa را نصب و از این اپلیکیشن برای کنترل محصولات هوشمند مبتنی بر اپلیکیشن الکسا استفاده کنند.
هوش مصنوعی استفاده شده در ساخت اپلیکیشن الکسا این توانایی را دارد که پس از اجرای فعالیتهایی مثل تشخیص کلمات، صدا و غیره، حافظهی خود را ارتقا دهد.
و همینطور ارجاع کاربر به فعالیتهایی که قبلا در حال انجام آن ها بودهاست.
جهت مشاهده نمونه اپلیکیشنهای طراحی شده توسط تیم وستا به این لینک مراجعه کنید.
تن مقال
تن مقال
تن مقال
شرکت دانشبنیان وستا از سال ۱۳۹۰ با همکاری گروهی از جوانان خلاق و پرتلاش فعالیت خود را آغاز کرد. این جوانان با نگاه به آیندهای روشن، دانش و مهارتهای خود را در حوزه تکنولوژی به کدهای برنامهنویسی برای وبسایتها و اپلیکیشنها تبدیل کردند. با هدف گسترش فعالیتها و حضور در رقابتهای بزرگتر، تصمیم گرفتیم تا بهصورت یک شرکت رسمی وارد عرصه شویم. بدین ترتیب شرکت وستا سیستم با ساختاری فنی و مهندسی شکل گرفت و حضور ما در جامعه فناوری ایران پررنگتر شد. همزمان با پیشرفت تکنولوژی و افزایش دسترسی به اینترنت، وستا توانست با ارائه فناوریهای نوین، جایگاه خود را بهعنوان یک شرکت دانشبنیان تثبیت کند و در لیست برترین شرکتهای ایران قرار گیرد. ما در وستا، بهعنوان خانوادهای بزرگ، از چندین تیم متخصص در حوزههای مختلف تشکیل شدهایم و با همدلی و همکاری، به دنبال تحقق رویاهایمان هستیم. تماشای تحقق آنچه روزی تنها در ذهن داشتیم و اکنون به واقعیت پیوسته، برای ما لذتبخش است. اکنون آمادهایم تا با استفاده از دانش و تخصص خود در حوزه فناوریهای روز، به بهترین شکل ممکن به مشتریان و کارفرمایان عزیز خدمترسانی کنیم.
خدمات طراحی سایت وستا
خدمات طراحی اپلیکیشن وستا
از وستا بیشتر بدانید
نمادها و مجوزهای وستا
Hello[at]Vestateam.net
تمام حقوق این سامانه برای شرکت وستا رهاورد طاها محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد © 2011-
Design and Development by △ @faridRezvani © Ғ Δ R I D R Σ Z V Δ Π I ┗Δ