7 استراتژی موفقیت آمیز برای دیجیتال مارکتینگ

 
 




مقالات وستا

7 استراتژی موفقیت آمیز برای دیجیتال مارکتینگ

در بازار رقابتی امروز مشاغل و کسب‌وکارها باید بسیار بیشتر از قبل برای اهداف خود برنامه ریزی کنند و البته برای برنامه ریزی‌های خود نیز باید استراتژی‌های مناسبی داشته باشند.بیشتر کسب‌وکارها، امروزه اهداف و برنامه‌ریزی‌های منحصر به فرد خود را دارند. اما مزیت اصلی‌ای که برگ برنده است چگونگی ایجاد و انتخاب استراتژی‌های مناسب آن شرکت، با توجه به شرایط، زمان و مکان مورد نظر است. همچنین برای اکثر مشاغل، برنامه‌های مختلفی تهیه می‌شود. یکی از آن‌ها برنامه‌ی بازاریابی است و بخشی از برنامه‌ی بازاریابی، مربوط به برنامه‌ی بازاریابی دیجیتال است.

digital-marketing-strategy

برای تهیه درست برنامه‌ی بازاریابی دیجیتال، باید استراتژی‌های مناسبی را انتخاب کرد. در این مقاله سعی می‌شود استراتژی‌های بازاریابی دیجیتال توضیح داده شود.

در نظر داشته باشید دیگر مقالات مرتبط با دیجیتال مارکتینگ، نوشته شده در بلاگ وستا را می‌توانید از اینجا مشاهده و مطالعه کنید.

تعریف استراتژی بازاریابی دیجیتال

استراتژی بازاریابی دیجیتال درواقع یک پلن جامع کسب و کار است که نشان دهنده‌ی این است که چطور کسب‌وکار مورد نظر، اهداف بازاریابی خودش را از مسیرهای ارتباطی آنلاین مانند رسانه اجتماعی اجرا می‌کند. معمولا طرح‌های استراتژی بیان کننده این هستند که کدام کانال‌های آنلاین و همینطور کدام روش‌های بازاریابی دیجیتال، بهتر است که در این شرایط استفاده شوند و اینکه صاحب کسب‌وکار چه میزان در جهت این راهکارها و کانال‌های اجرایی  باید سرمایه گذاری کند. همچنین در صورت پیچیده بودن پروژه و شرکت مورد نظر، با کمک تحلیل‌هایی که متخصص مالی برای این مورد انجام داده است، سود استفاده‌ی هر یک از استراتژی‌ها در شرایط مختلف نیز بیان می‌شود و عامل سودآوری با قرار گرفتن در کنار دیگرعوامل، تصمیم گیری و اجرای درست را راحت‌تر می‌کند.

لزوم انتخاب استراتژی برای برنامه بازاریابی دیجیتال

ایجاد استراتژی بازاریابی دیجیتال یک امر ضروری است، بدون استراتژی بازاریابی دیجیتال، کسب‌وکار شما در فضای مجازی، هیچ گونه نقشه راهبردی برای رسیدن به موقع به اهداف مطلوب خود نخواهد داشت. هر شغلی تا حدودی اهداف خود را می شناسد اما نه به طور کامل. برنامه ریزی کمک می‌کند تا این فرآیند شناخت اهداف، دقیق‌تر و با سرعت بیشتری انجام شود و انتخاب استراتژی مناسب در جهت دهی به این برنامه‌ی بازاریابی دیجیتال کمک خواهد کرد.

 

برای ایجاد استراتژی بازاریابی دیجیتال هشت مرحله به طور کلی وجود دارد:

 

1.جزئیات برند خود را مشخص کنید. از راهنماهایی برای تعیین چارچوب‌های برند خود استفاده کنید. اینکه ارزش برند شما در چه جایگاهی قرار دارد و در چه جایگاهی باید قرار بگیرد.

2. مشخص کنید کسب‌وکار شما با توجه به ویژگی‌های مشتریان قرار است که به کدام هدف مطلوب برسد. در این مرحله باید به عوامل انگیزشی که مخاطبان را به استفاده از محصول و مراجعه به شرکت شما متمایل می‌کنند، توجه ویژه‌ای داشته باشید.

 

3. برای کسب‌وکار خود، اهداف هوشمند و منعطف ایجاد کنید. از اهدافی ویژه، قابل دستیابی، دارای قابلیت سنجش و واقعی، برای تعیین استراتژی و جهت دهی به مسیر پیش روی خود استفاده کنید. درباره اهداف کوتاه مدت و بلند مدت رشد حداکثری زمینه فعالیت خود نیز، نیز این بررسی‌ها را به صورت دقیق انجام دهید.

 

4. با توجه به شرایط شغلی خود، استراتژی‌های بازاریابی دیجیتال مناسب را انتخاب کنید. بهترین استراتژی شخصی سازی شده‌ی بازاریابی دیجیتال را برای خود انتخاب کنید. روی روش‌ها و تکنیک‌هایی تمرکز کنید که بالاترین میزان ارزش را برای حیطه‌ی بازار هدف شما در صنعت و تجارت مورد نظر دارا باشد.

 

5. با دقت و ارزیابی کامل، بودجه مورد نظر برای حیطه‌ی بازاریابی دیجیتال کسب‌وکار خود تنظیم کنید. بودجه در تعریفی ساده، یک پیش بینی درباره تعادل بین درآمدها و هزینه‌های آینده است. در مورد قیمت گذاری بازاریابی دیجیتال، تحقیق و بررسی کنید تا بودجه واقعی برای تجارت خود را حدودا پیش بینی کنید. برای ذکر مثال این مورد، می توان کسب‌وکارهای موفق و یا حتی نسبتا موفق را مثال زد که در ماه چیزی در حدود دو هزار و پانصد الی دوازده هزار دلار برای بخش بازاریابی دیجیتال هزینه می‌کنند.

 

6.استراتژی خود را با ایده پردازی توسعه دهید. استراتژی خود را با ابزار‌های مختلف، کنترل و جهت دهی کنید تا در دفعات بعد و شرایطی دیگر نیز افراد مختلف بتوانند با استراتژی شما به موفقیت برسند. اگر تبلیغات می کنید، مقدارهزینه مورد نظر خود را برای تبلیغات مشخص کنید. اگر محتوا تولید می‌کنید، از تقویم محتوا استفاده کنید.

7.طرح‌های خود را اجرایی کنید. مطمئن شوید کانال‌هایی که از آنها استفاده می‌کنید، اطلاعات مناسبی دارند. وب سایت مورد نظر شما نیز باید کد پیگیری تجزیه و تحلیل گوگل را دارا باشد.

 

8.نتایج خود را بارها بررسی کنید. عملکرد استراتژی خود را با پیگیری مداوم، بررسی کرده و ارزیابی کنید. از ابزار گوگل آنالیتیکس، گوگل ادز، گوگل سرچ برای حفظ موقعیت و جو در استراتژی‌های شما استفاده کنید.

برای آشنایی بیشتر با گوگل آنالیتیکس، می‌توانید مقاله‌ی " آموزش گوگل آنالیتیکس به زبان ساده " نوشته شده در بلاگ وستا را از اینجا مطالعه کنید.

با گذراندن موفقیت آمیز این هشت مرحله، شرکت شما می تواند یک استراتژی بازاریابی دیجیتال را تدوین کرده و از آن استفاده کنید.

 

 

7 استراتژی بازاریابی دیجیتال

 

1.SEO

بهینه کردن موتور جستجو(SEO) یکی از نوآوری‌های کاربردی بازاریابی دیجیتال است.

  • تعریف SEO

استفاده از این استراتژی، مدیریت و جهت دهی ترافیک به نفع مخاطبانی است که بیشتر، سایت مورد نظر را جست‌وجو می‌کنند و از مطالب آن استفاده می‌کنند. همچنین از کلمات کلیدی اطلاعاتی و تعاملی در این زمینه استفاده می‌شود.

دلیل استفاده از این روش، قرار گرفتن سایت در لیست اول رتبه‌بندی گوگل است. به این صورت که، وب سیات ما به صفحات اول از نتایج گوگل منتقل می‌شوند و بیشتر از سی درصد کلیک تحقیقات روی اولین نتایج دردسترس است.

دلایلی مثل این‌که که هشتاد درصد مشتریان تحقیقات محصول مورد نظر خود را به صورت آنلاین انجام می‌دهند و اینکه از طریق سرچ، بیشتر از نیمی از کاربران شرکت یا محصول جدیدی را کشف می‌کنند. بیان کننده‌ی این هستند که SEO یکی از استراتژی‌های بازاریابی دیجیتال برای کسب‌وکار مورد نظر می‌تواند باشد.

برای اطلاعات بیشتر می‌توانید مقالات مرتبط با سئو، نوشته شده در بلاگ وستا را از اینجا مشاهده و مطالعه نمایید.

2.PPC

تبلیغات پرداخت-با کلیک، نوعی از استراتژی تبلیغ است. با PPC شما کلماتی کلیدی را پیشنهاد می‌کنید که می‌خواهید تبلیغات شما آن را نشان دهد. زمانی که تحقیق کاربر، آن کلمات کلیدی را در برداشته باشد. این تبلیغات در بالای صفحه‌ی نتایج تحقیق قرار می‌گیرند. اگر زمانی کاربر تصمیم بگیرد که بر روی تبلیغات کلیک کند، برای آن کلیک، هزینه‌ی معینی را باید بپردازید. از طرف دیگر، در این استراتژی، شما برای تبلیغ، هیچ نوع پرداختی نخواهید داشت، بلکه پرداخت‌های شما فقط برای استفاده از نتایج است.

این روش به این صورت عمل می‌کند که شما با انتخاب کلمات کلیدی مد نظر خود حتی در شبکه‌های اجتماعی مختلف، خواهان این می‌شوید که افرادی با شرایط جست‌وجوی این کلمات برایشان تبلیغ مورد نظر انجام شود. چرا که طبق تحقیقات انجام شده، پنجاه درصد افرادی که بر تبلیغ کلید کلیک می‌کنند، مایل به خرید آن محصول هستند.

 

3. بازاریابی دیجیتال از طریق محتوا

بازاریابی محتوایی نوعی از بازاریابی دیجیتال است. در بازاریابی محتوایی، تمرکز بر روی موفقیت در تعاملات با مشتری و مشغول شدن، از طریق انتشار محتوای مرتبط انجام می‌شود. این محتوا شامل پست‌های بلاگ، اینفوگرافیک، ویدیو و غیره صورت می‌گیرد. این روش در بازاریابی دیجیتال به کاربران ارزش می‌دهد.
 

 

4.بازاریابی دیجیتال از طریق ایمیل

بازاریابی دیجیتال از طریق ایمیل نیز مانند بازاریابی محتوا، بر روی اطلاعات ارزشمند برای مخاطبین تمرکز دارد.

از این روش بازاریابی دیجیتال می‌توان ذهن مخاطبین را در زمانی که هنوز نیاز چندانی به محصول ندارند، آماده کرد تا در زمان نیازمندی به آن محصول به سمت برند مورد نظر آید.

برای مثال، استراتژی بازاریابی دیجیتال CAVH از ایمیل برای ایجاد کردن ارتباط با تاجران و مالکان استفاده می‌کند. همین که بیش از هشتاد درصد شرکت‌ها از تولیدی‌ها گرفته تا خرده فروشی‌ها از بازاریابی دیجیتال از طریق ایمیل استفاده می‌کنند. خودش بیان کننده این است که این روش دارای مزیت است.

 

5. بازاریابی دیجیتال رسانه (شبکه) اجتماعی

تمرکز رسانه‌های اجتماعی بر روی افزایش میزان آگاه بودن از برند و افزایش ایجاد تغییر است. استراتژی بازاریابی دیجیتال از طریق شبکه‌های اجتماعی، می‌تواند چندین پلتفرم شبکه‌های اجتماعی را در برگرفته و انتخاب بین آنها بستگی به مخاطبین هدف و ارزش پلتفرم‌ها از منظر و دید آنها دارد.

می‌توان فیسبوک، اینستاگرام، توییتر، پینترست و لینکدین را مثالی برای  پلتفرم‌های رایج برای این استراتژی بازاریابی دیجیتال دانست.

اگر کسب‌وکار شما در فضای مجازی حضور ندارد، این مسئله یک تهدید است. چرا که بسیاری از کاربران در شبکه‌های اجتماعی نیز به دنبال برند شما خواهند گشت و اگر چیزی پیدا نکنند در ذهن آنها از وجهه‌ی شما کاسته می‌شود. شبکه‌های اجتماعی امروزه مانند تبلیغات ویروسی برای کسب‌وکار شما عمل می‌کنند.

هدف اصلی بازاریابی دیجیتال از طریق رسانه اجتماعی افزایش آگاهی از برند و تغییر است. البته ایجاد و حفظ شهرت شرکت مورد نظر نیز جزو اولویت‌ها است. به همین دلیل است که بازاریابی دیجیتال از طریق رسانه‌های اجتماعی، بر روی ایجاد محتوای پیشرفته متمرکز است.

برای مثال اگر صفحه فیسبوک شما فعال نباشد ، کاربران به شما اطمینان کمتری خواهند داشت. به خصوص اگر شما هیچ نکته و بازخوردی از مشتریان قبلی را در آنجا قرار نداده باشید.

می‌توانید مقاله‌ی " بازاریابی شبکه‌های اجتماعی چیست؟ " نوشته شده در بلاگ وستا را از اینجا مطالعه نمایید.

 

6.صدای OES

چندین دستیار صدا از سیری گرفته تا آمازون اکو وجود دارند که از قطعه ویژه برای پاسخ به جستجوهای صوتی استفاده می‌کنند. پس اگر کاربر پرسید: چطور می‌توانم این مشکل را برطرف کنم؟ آمازون اکو یا سیری با استفاده از یک قطعه ویژه، به آن سوال پاسخ می‌دهند.

در این استراتژی تلاش می‌شود در این پاسخ‌ها نیز برند بتواند خودش را ارتقا دهد تا او باشد که معرفی شود، چرا که سیستم رتبه دهی در جست‌وجوهای صوتی با حالت کتبی متفاوت است و از آن جهت که بیش از پنجاه درصد جوانان از جست‌وجوهای صوتی استفاده می‌کنند، ارتقای رتبه‌ی کسب‌وکار در این حیطه نیز دارای اهمیت ویژه است.

 

7.بازاریابی دیجیتال از طریق ویدئو

این استراتژی نمونه‌ی پیشرفته‌ی بازاریابی دیجیتال از طریق محتوا است. ویدیوی ساخته شده در میان انبوهی از محتواهای صوتی تصویری، باید بتواند خودش را ذهن مخاطب حفظ کند. ویدئوهایی با حالت‌های مختلفی مانند اعلامیه، دستورالعملی، رویداد و… ساخته می‌شود. طبق بررسی‌ها حدود نود درصد مخاطبین اعتبار محتوای ویدئویی را تایید می‌کنند. ویدیو مورد نظر برای افزایش تمایل مخاطبین به خرید از این برند ساخته می‌شود. پس باید برای معرفی درست برند اطلاعت درستی ارائه شود.

این روش به خصوص برای جوانان مناسب خواهد بود چرا که طبق بررسی‌ها، جوانان در روز حدودا پنج ساعت ویدیو نگاه می‌کنند، پس باید از این فرصت استفاده کرد.

مقاله‌ی " ویدیو مارکتینگ چیست؟ " نوشته شده در بلاگ وستا را می‌توانید برای آشنایی بیشتر از اینجا مطالعه کنید.

نویسنده : وستا کانتنت تاریخ انتشار : دو شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۰
   همه مقالات   
 
 
 

درباره وستا


شرکت دانش‌بنیان وستا از سال ۱۳۹۰ با همکاری گروهی از جوانان خلاق و پرتلاش فعالیت خود را آغاز کرد. این جوانان با نگاه به آینده‌ای روشن، دانش و مهارت‌های خود را در حوزه تکنولوژی به کدهای برنامه‌نویسی برای وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها تبدیل کردند. با هدف گسترش فعالیت‌ها و حضور در رقابت‌های بزرگتر، تصمیم گرفتیم تا به‌صورت یک شرکت رسمی وارد عرصه شویم. بدین ترتیب شرکت وستا سیستم با ساختاری فنی و مهندسی شکل گرفت و حضور ما در جامعه فناوری ایران پررنگ‌تر شد. همزمان با پیشرفت تکنولوژی و افزایش دسترسی به اینترنت، وستا توانست با ارائه فناوری‌های نوین، جایگاه خود را به‌عنوان یک شرکت دانش‌بنیان تثبیت کند و در لیست برترین شرکت‌های ایران قرار گیرد. ما در وستا، به‌عنوان خانواده‌ای بزرگ، از چندین تیم متخصص در حوزه‌های مختلف تشکیل شده‌ایم و با همدلی و همکاری، به دنبال تحقق رویاهایمان هستیم. تماشای تحقق آنچه روزی تنها در ذهن داشتیم و اکنون به واقعیت پیوسته، برای ما لذت‌بخش است. اکنون آماده‌ایم تا با استفاده از دانش و تخصص خود در حوزه فناوری‌های روز، به بهترین شکل ممکن به مشتریان و کارفرمایان عزیز خدمت‌رسانی کنیم.

از وستا بیشتر بدانید

نمادها و مجوزهای وستا


  • اینستاگرام وستا
  • لینکدین وستا
  • توئیتر وستا
  • فیسبوک وستا
  • آپارات وستا


Hello[at]Vestateam.net

تمام حقوق این سامانه برای شرکت وستا رهاورد طاها محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد © 2011-