استفاده از روش لینک سازی و گرفتن بک لینک سبب افزایش فروش، افزایش بازدیدکنندگان سایت و بهبود جایگاه در جستجوی گوگل میشود. این روش یکی از زیرشاخههای دیجیتال مارکتینگ و بهینهسازی موتور جستجو میباشد. از این روش میتوان در شبکههای اجتماعی، سایتهای فروشگاهی و بلاگها استفاده کرد.
با توجه به این موضوع بیشتر سایتهای اینترنتی فضایی برای ارسال دیدگاه کاربران در نظر گرفتهاند و مشارکت فعالانهی کاربران که به نوبه خود فرصتهای بهتری را برای معرفی، لینکدهی و دنبال شدن در شبکههای اجتماعی را فراهم میسازد.
هر چه محتوای بهتری بنویسید، افراد بیشتری تشویق میشوند که برای مطلبتان کامنت بگذارند و یا در ادامه مطلبی که نوشتهاید بحث چالشی بهراه بیفتد، شما قدم بزرگتری را در راه بهبود سئو سایتتان برداشتهاید. برای آشنایی با استراتژیهای موثر در لینک سازی با ما همراه باشید.
همچنین میتوانید برای مطالعهی مقالات دیگر دیجیتال مارکتینگ از اینجا وراد شوید.
همانطور که میدانید اولین قدم، مهمترین قدم بوده و آن این است که اهداف خود را از لینک سازی را مشخص کنید. به عنوان نمونه شاید هدف شما این است که بیشتر در معرض دید قرار بگیرید و شناخته شوید تا بتوانید بیشتر لینک دریافت کنید؛ یا شاید به دنبال افزایش مخاطبان خود در شبکههای اجتماعی هستید یا میخواهید اینفلوئنسرها را به تعامل با خود ترغیب کنید تا در آینده به حامیان برند شما تبدیل شوند.
در هر صورت، اولین کاری که باید انجام بدهید این است که این هدف را به وضوح مشخص کنید. یک لیست هدف ایده آل میبایست شامل وبلاگهایی باشد که به صورت مداوم انتشار میکنند و میزان ترافیک بسیار بالایی نیز دارند. اگر شما به دنبال افزایش ترافیک هستید، باید وبسایتهایی را بیابید که لینکی مستقیم از داخل کامنت به داخل وب سایت شما ارائه میدهند (بهجای این که لینکی از داخل سایت به داخل پروفایل شما قرار دهند) این کار میتواند تحولی عظیم را در میزان ترافیک ورودی سایت شما ایجاد کند.
اگر تمرکز شما بر روی لینک سازی میباشد، میبایست اهمیت بیشتری به افزایش شهرت و ارتباطات بدهید تا افزایش کلیک بر روی لینکها. مثالهای خوبی که میشود در این زمینه به آنها رجوع کرد MOZ و Search engine watch میباشد. اما در این میان وب سایت Quora نیز از اهمیت بالایی برخوردار است که اگر چه یک وبلاگ نیست اما کامنتهای خوبی در آن گذاشته میشود که شما میتوانید از آنها به خوبی بهره بگیرید.
دومین استراتژی برای جذب مخاطب و نظرات ایشان در سایت، ایجاد محتوای مفید است. با نوشتن مقالات تخصصی و محتواهای با کیفیت، کاربران علاقمندی زیادی برای نوشتن پرسش و پاسخ نشان میدهند. برای ارزش آفرینی یا سودمندی محتوا، باید تلاش کنیم تا دیدگاه ما ارزش خاص و منحصر به فردی برای خواننده داشته باشد؛ محتوای ما باید ایده، تاکتیک، کمک، مثال، اطلاعات و چیزهایی را دربرداشته باشد که در مطلب اصلی وجود ندارد و از طریق منابع عادی نیز در دسترس نیست. با نوشتن مقالات چالشی مخاطبان خود را مجبور به ارسال کامنت کنید. به طور مثال مقالههای مقایسهای بین دو محصول، خدمت و… پرمخاطب و البته مربوط به حوزه کاری شما و یا به چالش کشیدن یک موضوع، سبب افزایش تعامل مخاطبان می گردد.
همچنین نیز برای نوشتن کامنت زیر دیگر محتواها باید کامنت متمایزی بنویسیم که مردم به آن امتیاز میدهند؛ و روی تصویر پروفایل و لینکهای داخل آن کلیک میکنند. چنین کامنتهایی به کاربر کمک میکنند و هوشمندانه به نظر میرسند. برای اینکه نوشتهی شما مانند یک کلاف در هم تنیده از کلمات و جملهها به نظر نرسد و خواندن و درک آن آسانتر شود، لازم است که آن را پاراگراف بندی کنید، هر جا که لازم است علائم نوشتاری مناسبی را به کار ببرید و در صورت امکان از لیست استفاده کنید. اگر از جملات و پاراگرافهای بسیار طولانی استفاده کنید، چه بسا مردم اصلاً به خواندن نظر شما رغبت پیدا نکنند و همه تلاشهای شما در این راستا با همین اشتباه کوچک نقش بر آب شود.
تشویق کننده باشید
در انتهای مقاله از کاربر خود سؤالی بپرسید تا او را وادار به ارسال کامنت کنید. سعی کنید سؤالاتتان نه زیاد عمومی و ساده و نه زیاد تخصصی و پیچیده باشند. ترغیب به سؤال برای دریافت جواب تخصصی برای سایتهای آموزشی در فعالیتهای تخصصیشان بازخورد بسیار بالایی دارد. این موضوع آنقدر مهم است که بسیاری از سایتهای بزرگ استخدام نیروی متخصص صرفا برای پاسخگویی به سؤالات مخاطبان کردهاند. پس در نظر داشته باشید که به سؤال کاربران جواب تخصصی و کامل داده و از دادن جواب های کوتاه بپرهیزید. حتی در جواب تشکر کاربران نیز یک جواب کاملا دوستانه و کاربر پسند داشته باشد. اگر به کاربران وعدهی جواب تخصصی دادهاید، از کلی گویی پرهیز کنید و تا جای ممکن جواب را با جزییات بیان کنید.
برای این کار کافی است که شما به مخاطب خود بفهمانید که شما در قسمت نظرات، به تمامی سؤالاتشان در مورد حوزه های مرتبط به موضوع مقاله پاسخ تخصصی میدهید. به این صورت شما در قسمت نظرات سایت خود، یک انجمن راه اندازی میکنید که در آنجا کاربران به پرسش و پاسخ از شما میپردازند. گاهی برای تشویق کاربران فقط حرف زدن کافی نیست. با ایجاد یک سیستم امتیاز دهی به افرادی که در قسمت نظرات سایت مشارکت بالایی دارند، آنها را تشویق به ارسال کامنت و پیشی گرفتن از یکدیگر کنید. نیاز نیست که حتما به کاربران خود هدیه بدهید، همین سیستم امتیاز دهی خود به تنهایی کافی است. دقیقا نمونهای که در خیلی از سایتهای بزرگ ایرانی اجرا میشود.
تعاملات آنلاین موفق داشته باشیم
پس از تعیین هدف و نحوهی سنجش تحقق آن، باید یک فهرست از سایتها و جوامع آنلاینی تهیه کنید که میخواهید با آنها در تعامل داشته باشید. به نفع خودتان است که کامنت را با چنین ایدهای آغاز نکنید: «تا آخر امسال برای هر کدام از این 200 سایت یک پیام میگذارم.» چنین هدفی نمیتواند زیاد ارزشمند باشد. در عوض، 10 مورد برتر را انتخاب کنید و سعی کنید که در هر کدام بین 15 تا 20 کامنت بگذارید. به خاطر داشته باشید که باید در این سایتها برای خودتان شهرتی دست و پا کنید و شناخته شوید؛ بنابراین لازم است که رفتار و برنامهی منسجمی داشته باشید تا سایر افراد و اینفلوئنسرهایی که نظر میدهند همواره شما را در کنار خود احساس کرده و تصور مثبتی نسبت به شما پیدا کنند.
جستجو گر باشید
پیشنهاد میکنیم که همان بار اول که به یک سایت مراجعه میکنید، کامنت نگذارید؛ بهتر است ابتدا کامنتهای سایت را بخوانید و آرشیو آن را زیر و رو کنید تا ببینید که دیگران چه کامنتهایی گذاشتهاند، کاربران از کدام مطالب بیشتر خوششان آمده و کدام کامنتها عملکرد بهتری داشته و بیشتر پسندیده شده است. در مجموع، پیش از گذاشتن کامنت باید با جو حاکم بر سایت و جامعه کاربران آن آشنایی پیدا کنید.
رسیدن به اهداف مورد نظرتان را ارزشیابی کنید
به منظور تعیین میزان موفقیت اقداماتی که انجام دادهاید باید شاخصهایی را زیر نظر داشته باشید. سنجش نتایج بسیار دشوار است؛ چرا که نمیتوانید از تعداد افرادی که دیدگاه شما را مشاهده کردهاند اطلاع پیدا کنید؛ بلکه فقط نتیجه نهایی را میبینید. در عین حال، میتوانید ترافیک و بازدیدهایی که منشأ آنها سایتی است که در آن کامنت گذاشتهاید را مشخص کنید، میتوانید میزان رشد دنبال کنندگان خود را بررسی نمایید و میتوانید لینکهای تازه دریافتی از سایتهایی که از طریق کامنت با آنها تعامل داشتهاید را شناسایی کنید. بنابراین، دست شما کاملاً بسته نیست و با توجه به چنین شاخصهایی میتوانید میزان موفقیت آمیز بودن اقدامات خود را مشخص کنید.
افزایش کلمات ورودی
هدف از تولید محتوا در سایت، پاسخ به سؤال کاربران است. به طور مثال مقاله آموزش کامنت مارکتینگ، به سؤالات کاربران در مورد کامنت مارکتینگ پاسخ میدهد اما تمامی کاربران برای یافتن سوالات خود دقیقا کلمهی “کامنت مارکتینگ” را سرچ میکنند؟ ممکن است کاربران برای رسیدن به پاسخ چنین سؤالاتی، از کلماتی مانند: کامنت مارکتینگ چیست، آموزش کامنت مارکتینگ و کلمات مشابه و هم معنی دیگری استفاده کنند که مطمئنا با جستجوی هرکدام از این کلمات، گوگل سایتهای گوناگونی را به کاربر نشان پیشنهاد میدهد. زمانی که کاربران به سایت شما مراجعه میکنند، با ادبیات و ذهنیتهای مختلف به طرح سؤالات میپردازند و تمامی این سؤالات در گوگل ایندکس میشود.
زمانی که کاربری در سایت شما سؤال میکند “منظور ازComment Marketing چیست” و شما به آن سؤال پاسخ دهید، این سؤال و پاسخ در گوگل ایندکس شده و زمانی که کاربر دیگری، همین کلمه را یا عبارتی مشابه آن را در گوگل جستجو کند، سایت شما در بین پیشنهادهای گوگل به این سایت قرار میگیرد. این راهکار باعث افزایش کلمات کلیدی مقاله شما میشود و با بالا رفتن رتبه شما در گوگل، مخاطبان و بازدید کنندگان شما چندین برابر افزایش پیدا میکنند. برای مطالعهی بیشتر، میتوانید مقالات مرتبط با سئو را از اینجا بخوانید.
روراست و صادق باشید!
در نهایت، لازم است که با مخاطبان خود روراست باشید؛ به این معنی که نباید تلاش کنید تا قصد و غرض خود از گذاشتن دیدگاه در زیر نوشتههای دیگران را پنهان کنید. به خاطر داشته باشید که حتی اگر هدف شما از کامنت گذاشتن فقط جلب نظر مردم است، باز هم میتوانید صادق باشید.
به عنوان مثال، میتوانید چیزی شبیه به این را در کامنت خود بنویسید: «شفاف سازی: من برای شرکت X کار میکنم؛ اما این کامنت رو به این دلیل میگذارم که به نظرم مطلب ما آنقدر مفید و مرتبط با این مبحث هست که ارزش خوندن داشته باشه؛ بنابراین با اجازه، لینک به مطلب رو در اینجا قرار میدم. در صورتی که مناسب تشخیص ندادید می توانید لینک را حذف کنید. به این دلیل به مطلب مورد نظر لینک میدهم و این منافع رو برای خواننده خواهد داشت.» حالا که درباره نیت، انگیزه و اهداف خود صادق بودهاید، مسئولین سایت مورد نظر بیشتر با شما کنار خواهند آمد و آزادی عمل بیشتری خواهید داشت.
پستهای جدید سایتهای مورد نظر را از دست ندهید!
سپس باید یک سیستم هشدار برای خودتان درست کنید. به عنوان مثال، میتوانید اطلاع رسانی از طریق ایمیل برای دریافت اطلاعیه در هنگام انتشار پستهای تازه را فعال کنید یا از RSS استفاده کنید؛ اما در هر صورت این یک ضرورت است، چرا که معمولاً عملکرد و میزان دیدهشدن اولین کامنتها از بقیه بیشتر است. از لحظهای که یک نوشته منتشر میشود، اگر بتوانید در طول 30 دقیقه تا سه ساعت اول کامنت بگذارید، بهترین فرصت برای بیشتر دیده شدن را به دست خواهید آورد.
کامنت گذاری به راحتی آب خوردن
سیستم دریافت کامنت در سایت شما باید کاملا آسان باشد. نیازی نیست برای دریافت یک نظر از کاربر تمامی مشخصات او را دریافت کنید. سخت کردن این سیستم و فرآیند مطمئنا کاربران زیادی را از ارسال کامنت پشیمان میکند. پیشنهاد ما برای دریافت کامنت کاربر، دریافت نام، شماره و یا ایمیل و نظر کاربر است. میتوانید برای مطالعهی مقالهی "ایمیل مارکتنیگ و هرآنچه باید دربارهی آن بدانید!" از اینجا وارد شوید.
تن مقال
تن مقال
تن مقال
شرکت دانشبنیان وستا از سال ۱۳۹۰ با همکاری گروهی از جوانان خلاق و پرتلاش فعالیت خود را آغاز کرد. این جوانان با نگاه به آیندهای روشن، دانش و مهارتهای خود را در حوزه تکنولوژی به کدهای برنامهنویسی برای وبسایتها و اپلیکیشنها تبدیل کردند. با هدف گسترش فعالیتها و حضور در رقابتهای بزرگتر، تصمیم گرفتیم تا بهصورت یک شرکت رسمی وارد عرصه شویم. بدین ترتیب شرکت وستا سیستم با ساختاری فنی و مهندسی شکل گرفت و حضور ما در جامعه فناوری ایران پررنگتر شد. همزمان با پیشرفت تکنولوژی و افزایش دسترسی به اینترنت، وستا توانست با ارائه فناوریهای نوین، جایگاه خود را بهعنوان یک شرکت دانشبنیان تثبیت کند و در لیست برترین شرکتهای ایران قرار گیرد. ما در وستا، بهعنوان خانوادهای بزرگ، از چندین تیم متخصص در حوزههای مختلف تشکیل شدهایم و با همدلی و همکاری، به دنبال تحقق رویاهایمان هستیم. تماشای تحقق آنچه روزی تنها در ذهن داشتیم و اکنون به واقعیت پیوسته، برای ما لذتبخش است. اکنون آمادهایم تا با استفاده از دانش و تخصص خود در حوزه فناوریهای روز، به بهترین شکل ممکن به مشتریان و کارفرمایان عزیز خدمترسانی کنیم.
خدمات طراحی سایت وستا
خدمات طراحی اپلیکیشن وستا
از وستا بیشتر بدانید
نمادها و مجوزهای وستا
Hello[at]Vestateam.net
تمام حقوق این سامانه برای شرکت وستا رهاورد طاها محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد © 2011-
Design and Development by △ @faridRezvani © Ғ Δ R I D R Σ Z V Δ Π I ┗Δ