گوگل ترافیک ورودی سایت افزایش ترافیک ورودی سایت صفحه نتایج گوگل ریسپانسیو بودن سئو نام دامنه کلمات کلیدی لینک بیلدینگ لینک سازی داخلی

 
 




مقالات وستا

عوامل مؤثر بر افزایش ترافیک ورودی از صفحه نتایج گوگل

زمانی که اقدام به راه‌اندازی یک کسب و کار اینترنتی می‌کنید، بزرگ‌ترین دغدغه‌ای که همواره خواهید داشت، افزایش ترافیک ورودی به وب‌سایت است. در حقیقت، یکی از مهم‌ترین فاکتورهایی که می‌توان بر اساس آن، به موفقیت در این عرصه رسید، افزایش ترافیک ورودی ارگانیک از صفحه نتایج گوگل است. روش‌ها و نکات فراوانی در این زمینه وجود دارد که کارشناسان، رعایت آن‌ها را توصیه کرده‌اند. با توجه به گسترده بودن این روش‌ها ممکن است که برخی از روش‌ها، ناشناخته باقی بمانند. تمامی این موارد باعث شدند که در این مقاله به بررسی عوامل مؤثر بر افزایش ترافیک ورودی از صفحه نتایج گوگل بپردازیم. با ما همراه باشید.

می‌توانید برای مطالعه‌ی مقالات دیجیتال مارکتنیگ از اینجا وارد شوید.

افزایش ترافیک ورودی از صفحه نتایج گوگل

 

1. استفاده از محتواهای مختلف

زمانی که می‌خواهیم مهم‌ترین عوامل مؤثر بر ترافیک ورودی را ذکر کنیم، تلفیق و ترکیب محتوا، در صدر لیست می‌آید. در حقیقت، استفاده از انواع محتواهای متنی، صوتی و ویدیویی همزمان بر دو عامل زیر تأثیرگذار خواهد بود.

· کاربر: زمانی که مخاطب وارد یک وب‌سایت می‌شود، باید با فضایی مواجه شود که عاری از هرگونه یکنواختی باشد. اشتباه بزرگی که بسیاری از تولیدکنندگان محتوا مرتکب می‌شوند آن است که عمده‌ی تمرکز خود را بر تولید محتواهای متنی می‌گذارند و به سایر انواع محتوا، توجه کم‌تری می‌کنند. با استفاده از انواع محتوا، علاوه بر جذاب کردن وبسایت، اعتبار کسب و کار خود را نیز بهبود خواهید بخشید.

· رتبه‌بندی سایت: یکی از نکاتی که خزنده‌های گوگل برای رتبه‌بندی سایت به آن توجه زیادی دارند، کاربرد انواع محتواها است. در حقیقت اگر محتواهای صوتی، تصویری و ویدیویی را به صورت مناسب با محتوای متنی به کار برید، امتیاز بسیار مثبتی را در رتبه‌بندی دریافت خواهید کرد.

 

2. کیفیت محتوا

کپی نکنید! این جمله، اولین فاکتوری است که باید برای تولید یک محتوای باکیفیت به آن توجه کنید. کیفیت محتوا، تأثیر مستقیمی بر افزایش ترافیک ورودی از صفحه نتایج گوگل خواهد داشت. در حقیقت بدون توجه به کیفیت محتوا و تنها با هدف پر کردن وبسایت، کسب و کار خود را در معرض خطر بسیار بزرگی قرار خواهید داد.

برای آن که بتوانید محتوای با کیفیتی تولید نمایید نیاز است که از تیم تولیدکننده‌ی محتوایی بهره‌مند باشید که به صورت حرفه‌ای فعالیت نماید. برای این کار بهتر است که تجربه و رزومه‌ی آنان را بررسی نمایید. از طرف دیگر، کیفیت را به هیچ وجه نباید فدای کمیت کرد و به همین دلیل نیز سعی کنید که تمامی محتواها را از شاخص‌های مختلفی مانند جذابیت، افزایش بار علمی، میزان مخاطبان هدف و فاکتورهایی از این قبیل، مورد بررسی قرار دهید.

 

3. کلمات کلیدی

یکی دیگر از نکات مهمی که باید برای افزایش ترافیک ورودی از صفحه نتایج گوگل به آن توجه داشته باشید، تعیین و استفاده از کلمات کلیدی است. کلمات کلیدی، مانند شاه کلید موفقیت شما عمل می‌کنند و عدم آشنایی با آن‌ها، وبسایت شما را عملا به سایتی گمنام در میان رقبا تبدیل خواهد کرد. ابزارهای گوناگونی برای تعیین کلمات کلیدی هر محتوا وجود دارد. یکی از مهم‌ترین و معتبرترین ابزاری که می‌توانید برای این کار استفاده کنید، گوگل ترندز است. استفاده از این ابزار بسیار راحت است و می‌توانید ترند انواع کلمات کلیدی را در هر منطقه سرچ کرده و میزان جذاب بودن آن‌ها برای مخاطب را تعیین کنید. به جز تعیین کلمات کلیدی، استفاده از آن‌ها نیز مهم است. برای این کار لازم است که کلمات کلیدی را در عنوان محتوا و حتی لینک به کار برید تا رتبه‌بندی سایت شما بهبود پیدا کرده و ترافیک ورودی به سایت، افزایش یابد.

برای مطالعه‌ی مقاله‌ی "چگونه تحقیق کلمات کلیدی انجام دهیم؟" از اینجا وارد شوید

 

4. استفاده از ابزارهای تحلیلی

ابزارهای تحلیلی زیادی وجود دارند که به شما کمک می‌کنند که رفتار مخاطب را تحلیل نمایید. این ابزارها علاوه بر آن که شما را با رفتار مخاطب آشنا می‌کنند، مانند کارنامه‌ای برای فعالیت‌های شما هستند که قدرت و ضعف را آشکار می‌کنند. یکی از ابزارهای بسیار مناسبی که برای این کار وجود دارد، ابزار گوگل آنالیتیکس است. این ابزار که دارای قسمت‌های مختلفی است به شما این امکان را می‌دهد که نکات زیادی مانند میزان ماندن مخاطب در صفحه، نرخ پرش، نرخ تبدیل، منبع ترافیک و نکاتی از این قبیل را تحلیل نمایید. داده‌های ابزار گوگل آنالیتیکس هم به صورت عددی و هم به صورت نموداری در دسترس هستند که می‌توانید با مقایسه‌ی دوره‌ای این آمارها، میزان پیشرفت یا پسرفت خود را تحلیل کنید. این کار باعث خواهد شد که ضعف‌های خود را از بین برده و ترافیک ورودی را افزایش دهید.

 

5. لینک‌سازی داخلی

یکی دیگر از راه‌های افزایش ترافیک ورودی از صفحه نتایج گوگل، لینک‌سازی داخلی است. شاید در حین مطالعه‌ی یک متن در وبسایتی مشاهده کرده باشید که از گزینه‌هایی مانند "به این جا مراجعه کنید"، "برای مطالعه‌ی بیشتر اینجا را کلیک کنید" و مواردی از این قبیل استفاده کرده باشند. این کار که به لینک‌سازی داخلی معروف است، از شایع‌ترین کارهایی است که به شما این امکان را می‌دهد که علاوه بر افزایش ترافیک ورودی، زمان ماندن مخاطب در سایت را افزایش داده و آمار بازدید را بهبود بخشید. از طرف دیگر، لینک‌سازی داخلی باعث می‌شود که اعتبار سایت شما نیز افزایش یابد که این کار، تأثیر مستقیمی بر رتبه‌بندی سایت و در نتیجه ترافیک ورودی خواهد داشت.

 

6. پست مهمان

پست مهمان یکی از روش‌های تبلیغات وبسایت به حساب می‌آید. عملکرد پست مهمان بسیار ساده است و احتمالا تاکنون به دفعات با آن‌ها مواجه شده‌اید. پست مهمان مانند دعوتنامه‌ای است که شما در وبسایت‌های دیگر قرار می‌دهید تا بازدیدکنندگان آن سایت، از وبسایت شما بازدید نمایند. نکته‌ی مهمی که باید در این زمینه به آن دقت کنید، آن است که این سری پست‌ها را باید در وبسایت‌هایی قرار دهید که مخاطبان آن‌ها به مخاطبان هدف شما بسیار نزدیک باشند. برای این کار می‌توانید یکی از سه عامل زیر را معیار قرار دهید.

· محتوای وبسایت: وبسایتی را پیدا کنید که محتوای آن نزدیک‌ترین نوع به فعالیت وبسایت شما باشد.

·  سایت با اعتبار: اگر از وبسایتی استفاده کنید که دارای اعتبار باشد و بازدیدکنندگان زیادی داشته باشید، این کار باعث می‌شود که وبسایت شما نیز علاوه بر معتبر شدن، از ترافیک بیشتری بهره‌مند شود.

·  استفاده از تبلیغات گوگل: عملکرد تبلیغات گوگل به نحوی است که سایت‌هایی را برای تبلیغ سایت شما پیدا می‌کند که نزدیک‌ترین فعالیت را به شما دارند و احتمال بازدید مخاطبان آن سایت از وبسایت شما نیز بیشتر است.

 

7. نام دامنه

عامل بسیار مهم دیگری که تأثیر به سزایی در افزایش ترافیک ورودی سایت و همچنین سئوی آن دارد، داشتن یک نام دامنه‌ی معتبر است. برای این که بتوانید بهترین نام دامنه را داشته باشید نیاز است که چند نکته را رعایت کنید. در وهله‌ی اول باید از کلمات کلیدی وبسایت، در نام دامنه استفاده کنید؛ این کار اهمیت فراوانی برای افزایش رتبه‌ی سرچ سایت شما خواهد داشت. از طرف دیگر باید نامی را انتخاب کنید که برای مخاطبان از جذابیت بالایی داشته باشد. برای این کار می‌توانید از انواع ابزارهای تحلیلی استفاده کنید.

برای مطالعه‌ی مقاله‌ی "چگونه بهترین نام دامنه را انتخاب کنیم؟" از اینجا وارد شوید.

 

8. سئوی داخلی سایت

بحث سئو، موضوع بسیار گسترده و مهمی است که هر روزه در حال گسترش است. سئو در حقیقت، یکی از مهم‌ترین عواملی است که بر افزایش ترافیک سایت شما تأثیرگذار است. به هر میزانی که در رعایت اصول سئو موفق باشید، ترافیک ورودی از صفحه نتایج گوگل نیز افزایش خواهد یافت. همانطور که می‌دانید، سئو دارای انواع مختلفی مانند سئوی On Page و سئوی Off Page است که برای هر کدام باید از متخصصان استفاده شود. در صورتی که وبسایت شما از این اصول پیروی نکند، رتبه‌بندی سایت شما در موتورهای جستجو با افت زیادی مواجه خواهد شد و در نتیجه، میزان ترافیک نیز کم‌تر می‌شود.

برای مشاهده و مطالعه‌ی مقالات سئو از اینجا وارد شوید.

 

9. افزایش سرعت لود سایت

همیشه سایت‌هایی که دارای سرعت لود پایین‌تری هستند، کم‌ترین بازدید را دارند. در دنیای امروزی، مسئله‌ی زمان و تسریع بخشیدن به کارها، به عنوان فاکتورهای مهم موفقیت هر کسب و کاری به شمار می‌آیند و عدم رعایت آن‌ها باعث شکست هر نوع کاری است. برای آن که بتوانید سرعت لود سایت خود را بهبود بخشید می‌توانید مواردی مانند کاهش حجم تصاویر، استفاده از انواع پلاگین‌های کش و بهینه‌سازی کدهای html را رعایت نمایید.

همچنین می‌توانید برای مطالعه‌ی مقاله‌ی "سرعت لود سایت و عوامل موثر بر سایت" از اینجا وارد شوید.

10.  فعالیت مداوم

یکی از نکاتی که متأسفانه برخی از افراد به آن توجه ندارند آن است که تصور می‌کنند که تنها با داشتن چند محتوای مناسب در وبسایت، موفقیتشان دائمی خواهد بود. همانطور که پیش‌تر نیز ذکر کردیم، اصول سئو، مضمون محتواها و سلیقه‌ی مخاطبان، به صورت روزانه در حال تغییر هستند و عدم آپدیت بودن، باعث افول شما خواهد شد.

 

11. ریسپانسیو بودن

سایت‌هایی وجود دارند که تنها بر روی دسکتاپ به صورت کامل و مناسب به نمایش در می‌آیند. این گونه وبسایت‌ها، حجم عمده‌ی مخاطبانشان را به دلیل عدم ریسپانسیو بودن، از دست می‌دهند. با توجه به این موضوع، بحث ریسپانسیو بودن وبسایت، موضوع بسیار مهمی است که باید در حین طراحی سایت، رعایت شود. با طراحی یک سایت ریسپانسیو، علاوه بر آن که اعتبار سایت خود را بهبود خواهید بخشید، ترافیک ورودی از صفحه نتایج گوگل به سایت را نیز افزایش خواهید داد.

برای مطالعه‌ی مقاله‌ی "چرا باید سایت ریسپانسیو داشته باشیم؟" از اینجا وارد شوید.

سخن آخر

با توجه به کوچ کردن اکثر مشاغل به سمت فضای اینترنت و راه‌اندازی کسب و کارهای اینترنتی و دیجیتال، مسئله‌ی میزان ترافیک وبسایت، از اهمیت بالایی برخوردار شده‌است. گوگل، یکی از مهم‌ترین موتورهای جستجویی است که تقریبا بخش عمده‌ی ترافیک وبسایت شما از آن وارد می‌شود. در این مقاله با توضیح مهم‌ترین عوامل مؤثر بر افزایش ترافیک ورودی از صفحه نتایج گوگل، سعی کردیم که شما را به صورت کامل با این مفاهیم آشنا نماییم.

نویسنده : وستا کانتنت تاریخ انتشار : دو شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۰
   همه مقالات   
 
 
 

درباره وستا


شرکت دانش‌بنیان وستا از سال ۱۳۹۰ با همکاری گروهی از جوانان خلاق و پرتلاش فعالیت خود را آغاز کرد. این جوانان با نگاه به آینده‌ای روشن، دانش و مهارت‌های خود را در حوزه تکنولوژی به کدهای برنامه‌نویسی برای وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها تبدیل کردند. با هدف گسترش فعالیت‌ها و حضور در رقابت‌های بزرگتر، تصمیم گرفتیم تا به‌صورت یک شرکت رسمی وارد عرصه شویم. بدین ترتیب شرکت وستا سیستم با ساختاری فنی و مهندسی شکل گرفت و حضور ما در جامعه فناوری ایران پررنگ‌تر شد. همزمان با پیشرفت تکنولوژی و افزایش دسترسی به اینترنت، وستا توانست با ارائه فناوری‌های نوین، جایگاه خود را به‌عنوان یک شرکت دانش‌بنیان تثبیت کند و در لیست برترین شرکت‌های ایران قرار گیرد. ما در وستا، به‌عنوان خانواده‌ای بزرگ، از چندین تیم متخصص در حوزه‌های مختلف تشکیل شده‌ایم و با همدلی و همکاری، به دنبال تحقق رویاهایمان هستیم. تماشای تحقق آنچه روزی تنها در ذهن داشتیم و اکنون به واقعیت پیوسته، برای ما لذت‌بخش است. اکنون آماده‌ایم تا با استفاده از دانش و تخصص خود در حوزه فناوری‌های روز، به بهترین شکل ممکن به مشتریان و کارفرمایان عزیز خدمت‌رسانی کنیم.

از وستا بیشتر بدانید

نمادها و مجوزهای وستا


  • اینستاگرام وستا
  • لینکدین وستا
  • توئیتر وستا
  • فیسبوک وستا
  • آپارات وستا


Hello[at]Vestateam.net

تمام حقوق این سامانه برای شرکت وستا رهاورد طاها محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد © 2011-