تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی

 
 




مقالات وستا

تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی

یکی از نکاتی که در رابطه با طراحی سایت و حتی سفارش سایت مورد نیاز خود باید با آن آشنا باشید، تعاریف انواع مختلف سایت‌ها است. دو مدل از پرطرفدارترین سایت‌ها، سایت فروشگاهی و سایت شرکتی هستند. با وجود تفاوت‌های زیادی که این دو مدل سایت با یکدیگر دارند، اما بعضی از افراد، آن‌ها را با هم یکی در نظر می‌گیرند. در این مقاله شما را با تعاریف این دو مدل سایت و تفاوت‌هایی که با یکدیگر دارند آشنا خواهیم کرد. با ما همراه باشید. در نظر داشته باشید برای خواندن مقالات با موضوع مرتبط با طراحی سایت می‌توانید از اینجا وارد شده و برای دیدن همه‌ی مقالات از اینجا وارد شوید.

تفاوت سایت فروشگاهی و سایت شرکتی

سایت شرکتی چیست؟

یکی از رایج‌ترین انواع سایت‌هایی که در بستر اینترنت با آن‌ها بسیار مواجه می‌شوید، سایت شرکتی است. این مدل سایت‌ها همانطور که از نامشان نیز پیدا است، سایت‌هایی هستند که مخصوص یک شرکت مخصوص است. در حقیقت فعالیت‌هایی که آن شرکت انجام می‌دهد به هر صورتی که باشد، جزو سایت شرکتی قلمداد می‌شود. اکثر شرکت‌هایی که تصمیم به ایجاد سایت برای شرکت خود می‌کنند، طراحی سایت شرکتی خود را به شرکت‌های معتبر طراحی سایت می‌سپارند چرا که محتوای یک سایت شرکتی نشان‌دهنده‌ی اعتبار خود شرکت است و در صورت بودن هر نوع اشکال و عیبی در آن سایت، به خود شرکت به صورت مستقیم ضررهای جبران‌ناپذیری می‌رسد به همین دلیل نیز این چنین پروژه‌هایی را باید بدون ریسک و با استفاده از یک تیم حرفه‌ای، طراحی کرد. 

طراحی سایت شرکتی

طراحی سایت شرکتی

طراحی سایت شرکتی به معنای ایجاد یک جایگاه مناسب برای شرکت‌ها در بستر اینترنت است. این جایگاه می‌تواند در گستره‌ی بسیار وسیعی قرار بگیرد که بسته به طراحی سایت مورد نظر، تعاریف آن متفاوت خواهد بود؛ برای مثال به جز خود طراحی سایت شرکتی، خدمات دیگری مانند راه‌اندازی سایت، تولید محتوا، حفظ سایت، انتخاب رنگ، طراحی گرافیکی، طراحی رابط کاربری و بهینه‌سازی موتور جستجو، در این گستره قرار می‌گیرند. طراحی سایت شرکتی به این دلیل یک موضوع بسیار مهم تلقی می‌شود که همانطور که هر شرکتی دارای یک دفتر کار رسمی در دنیای واقعی است در این قرن نیز لزوم موفقیت، داشتن یک دفتر در فضای اینترنت است تا علاوه بر تاثیرگذاری بر مخاطب، امکان رسیدگی به درخواست‌های مخاطبان و جذب کاربران بیشتر فراهم باشد.

 

ویژگی‌های طراحی سایت شرکتی

طراحی سایت شرکتی باید به صورت اصولی و هماهنگ با متدهای روز انجام شود. برخی از ویژگی‌های مهمی که باید در طراحی سایت شرکتی به آن‌ها توجه کنید را در ادامه ملاحظه می‌کنید.

  • این گونه سایت‌ها باید به نحوی طراحی شوند که کاربر بتواند آن‌ها را در تلفن همراه خود نیز اجرا بکند، به بیان دیگر سایت ریسپانسیو باشد.

  • سایت شرکتی باید دارای سرعت لود بالا باشد چرا که کاربر دارای انتخاب‌های زیادی در بستر اینترنت است و تأخیر در بالا آمدن صفحه باعث خواهد شد به سراغ سایت دیگری برود.

  • سئوی این گونه سایت‌ها باید به صورت کامل رعایت شود چرا که رقابت بالایی در این زمینه وجود دارد.

  • از آن جایی که سایت شرکتی مانند پلی میان کاربر و خود شرکت است، ظاهر آن دارای اهمیت بالایی است و هرگونه نقصی در آن، سبب بی‌میلی کاربر نسبت به برند شما خواهد شد.

  • محتوای استفاده شده در این گونه سایت‌ها باید به نحوی باشد که بیشترین معرفی را از خدمات شرکت به کاربر بدهد.

 

مزیت‌های طراحی سایت شرکتی

همانطور که می‌دانید داشتن اینچنین وب‌سایتی برای شرکت، اعتبار بسیار زیادی را برای شما به همراه خواهد داشت اما علاوه بر این نکته، طراحی سایت شرکتی دارای مزیت‌های فراوان دیگری نیز است که در زیر آن‌ها را مشاهده می‌کنید.

  1. معرفی خدمات شرکت

طراحی سایت شرکتی در حقیقت می‌تواند مانند تبلیغی که در تلویزیون برای معرفی محصولات به نمایش در می‌آید عمل کند. این مدل سایت‌ها ابزار خوبی برای معرفی برندها و شرکت‌ها هستند. شرکت‌هایی که به دنبال راهی برای معرفی خدمات خود و همچنین بر زبان افتادن نام شرکتشان بر روی زبان‌ها هستند، داشتن یک سایت شرکتی، راهکار بسیار مناسبی خواهد بود.

  1. تبلیغات و بازاریابی

یکی از بزرگ‌ترین مزیت‌هایی که می‌توان برای طراحی سایت شرکتی ذکر کرد، تبلیغاتی است که توسط  در اختیار داشتن یک سایت شرکتی می‌توانید برای برند و شرکت خود انجام بدهید. همانطور که می‌دانید هزینه‌های تبلیغات و بازاریابی بسیار بالا است اما شما تنها با یک هزینه‌ی مناسب برای سایت خود، می‌توانید تبلیغات شرکت خود را از طریق همان سایت انجام بدهید.

  1. سود از طریق جذب مشتری و مخاطب

دیگر مزیت مهمی که طراحی سایت شرکتی برای مدیران به همراه خواهد داشت، افزایش جذب مشتریان خواهد بود. این مزیت به قدری مهم است که شما باید برای وقوع آن، تمامی رفتار مخاطبان خود را از طریق ابزارهایی مانند گوگل آنالیتیکس دنبال کنید تا متوجه شوید که کاربران خود در چه مرحله‌ای از قیف فروش قرار دارند. داشتن سایت شرکتی سبب آن خواهد شد که تعداد بیشتری از افراد با خدمات شرکت شما آشنا شوند که در نتیجه باعث بهبود عملکرد شما و سود شما خواهد شد.

  1. رضایت مشتری از تعامل، پشتیبانی و دسترسی

شاید از این مزیت تعجب کرده باشید اما طراحی سایت شرکتی خوب باعث خواهد شد که بسیاری از فرایندهایی که مشتری باید برای انجام آن‌ها ساعت‌ها و روزها وقت بگذارد، در یک لحظه انجام شود و این ویژگی، رضایت مشتری را با خود به همراه خواهد داشت. این نکته را در نظر بگیرید که با داشتن سایت شرکتی، کاربران شما می‌توانند در هر لحظه با پشتیبانان شما در تماس باشند که همین نکته سبب ارتقای سطح اعتماد و رضایت آن‌ها از شما خواهد شد که در نتیجه این ویژگی سبب آن می‌شود که آنان، تبدیل به مشتری‌های وفادار بشوند.

  1. رفع نقص‌ها و بهبود خدمات

همانطور که پیشتر نیز اشاره شد، طراحی سایت شرکتی سبب آن می‌شود که تعداد مخاطبان و کاربران شما افزایش پیدا کند. اما برای آن که بتوانید نقاط قوت و ضعف خود را بشناسید بهتر است که رفتار کاربران خود را مورد توجه قرار بدهید. این توفیق اجباری، باعث آن می‌شود که شما نقص‌های خود را رفع کرده و نسبت به بهبود مزایای خود اقدام نمایید.

 

سایت فروشگاهی چیست؟

سایت‌های فروشگاهی روز به روز در حال افزایش هستند. در حقیقت بسیاری از افراد اقدام به تأسیس مغازه‌های مجازی خود از طریق راه‌اندازی سایت فروشگاهی کرده‌اند. اگر بخواهیم در یک تعریف کلی، سایت فروشگاهی را معرفی کنیم باید بگوییم که سایت فروشگاهی عبارت است از سایتی که در آن، کسب و کاری به صورت آنلاین انجام شده و یک سری محصول یا خدمات، از طریق درگاه‌های پرداخت آنلاین یا حتی حضوری، به فروش می‌رسند. این نوع سایت‌ها با توجه به آن که زندگی در عصر جدید، به سمت آسان شدن خرید پیش می‌رود، شرط موفقیت هر کسب‌وکاری است. 

نکته‌ی بسیار مهم آن است که سایت فروشگاهی علاوه بر آن که باید امنیت بالایی داشته باشد، باید دارای رابط کاربری قوی نیز باشد. این نوع سایت‌ها برای فروش هر نوع محصولی اعم از لباس، جواهرات، موبایل، مواد خوردنی، لوازم آشپزخانه و بسیاری دیگر است. همچنین بسیاری از افراد برای تقویت فروش خود و همسو شدن با کسب و کارهای آنلاین، اقدام به تأسیس یک سایت فروشگاهی برای مغازه‌ی واقعی خود می‌کنند که علاوه بر نمایش اعتبار آن‌ها، مشتری‌های بیشتری را به جز خود بازار، جذب خواهند کرد.

طراحی سایت فروشگاهی

طراحی سایت فروشگاهی

طراحی سایت فروشگاهی یکی از بزرگ‌ترین راه‌های هر کسب‌و‌کاری برای تقویت فروش خود است. از آن جایی که امنیت در این نوع سایت‌ها حرف اول را می‌زند، در وهله‌ی اول به شرکت طراحی سایتی نیاز دارید که اعتبار بالایی برای انجام این چنین پروژه‌ها داشته باشد. طراحی سایت فروشگاهی این امکان را به شما می‌دهد که محصولات فیزیکی یا دیجیتالی خود را برای فروش در سایت قرار بدهید. طراحی رابط کاربری، طراحی گرافیگی، بهینه‌سازی موتور جستجو، دسته‌بندی محصولات فروش، ایجاد پنل مدیریت، تعریف انواع کاربران و بسیاری دیگر شامل برخی از امکاناتی هستند که این نوع طراحی می‌تواند همراه به خود داشته باشد.

 

ویژگی‌های طراحی سایت فروشگاهی

 مهم‌ترین ویژگی‌هایی که باید در حین طراحی سایت فروشگاهی به آن‌ها توجه کرد شامل موارد زیر هستند:

  • عکس‌ها و فیلم‌های محصولات مورد استفاده در این سایت‌ها باید دارای کیفیت بالایی باشند تا کاربران بتوانند محصولات خود را به طور کامل بررسی کنند.

  • یادتان باشد که سایت فروشگاهی باید به گونه‌ای طراحی شود که کاربر بتواند در گوشی هوشمند خود نیز از آن استفاده کند؛ به عبارتی طراحی سایت باید به صورت ریسپانسیو صورت بگیرد.

  • یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی که باید در طراحی سایت فروشگاهی به آن توجه داشته باشید آن است که کار با این گونه سایت‌ها باید برای کاربر آسان باشد. 

  • سبد خرید و صفحه‌ی پرداخت این چنین سایت‌هایی باید به نحوی طراحی شود که کاربر علاوه بر ترغیب شدن به خرید، احساس امنیت در حین پرداخت را نیز داشته باشد.

  • طراحی گرافیکی و بصری این گونه سایت‌ها باید جذاب، مدرن و کاربر پسند باشد. روانشناسی رنگ‌ها در طراحی سایت فروشگاهی بسیار مهم است.

  • دسته‌بندی محصولات باید به نحوی باشد که کاربر بتواند به راحتی هر محصولی که می‌خواهد را پیدا کند. همچنین گزینه‌ی ایجاد لیست کالای محبوب یکی دیگر از امتیازات در حین طراحی سایت خواهد بود.

 

مزیت‌های طراحی سایت فروشگاهی

طراحی سایت فروشگاهی علاوه بر آن که سبب ایجاد یک تبلیغات گسترده برای محصولات و همچنین خود شرکت شما می‌شود دارای مزایایی به شرح زیر است.

  1. پشتیبانی و خرید آنلاین در هر ساعتی از شبانه روز

یکی از مهم‌ترین مزایای طراحی سایت فروشگاهی آن است که کاربر به صورت 24 ساعته می‌تواند از پشتیبانی آنلاین استفاده کند. با توجه به آن که مغازه‌ها دارای ساعت کاری مشخصی هستند، کاربران می‌تواند در هر ساعتی اقدام به خرید از سایت شما کنند که این کار باعث افزایش سود شما نیز خواهد شد.

  1. امنیت بالا

ایجاد امنیت در جهت جلب اعتماد است. در صورتی که این سایت‌ها توسط طراحان حرفه‌ای طراحی شوند، امنیت بالایی خواهند داشت. با توجه به این نکته، مخاطبان و مشتری‌های شما نیز اقدام به انجام خریدهای بیشتر خواهند کرد و پس از مدتی تبدیل به مشتری وفادار خواهند شد.

  1. کاهش هزینه‌ی بازاریابی 

خود وجود سایت به نوعی تبلیغ برای برند شما است اما با یک طراحی سایت خوب شما می‌توانید بازاریابی محصولات را به صورت همزمان انجام دهید. این کار باعث خواهد شد که در هزینه‌های شما صرفه‌جویی شود. 

  1. افزایش نقاط قوت و بهبود نقاط ضعف

هنگامی که سایت فروشگاهی را ایجاد می‌کنید پس از مدتی پی خواهید برد که کدام محصول تقاضای کمتر و درخواست برای تهیه‌ی کدام محصول بیشتر است. با توجه به این نکته شما به مرور استراتژی خود را بهبود خواهید بخشید. از طرف دیگر با استفاده از ابزاری مانند گوگل آنالیتیکس خواهید توانست که رفتار کاربران خود را دنبال کرده و علاوه بر محصولات، اقدام به بهبود سایت فروشگاهی خود نمایید.

  1. افزایش مخاطب و مشتری

می‌توان گفت که هدف اصلی از سایت فروشگاهی این ویژگی باشد. با طراحی سایت فروشگاهی شما صاحب موقعیت جغرافیایی گسترده‌تری برای معرفی محصولات و فروش آن‌ها خواهید شد. این گستردگی سبب مراجعه‌ی مخاطبان و مشتری‌های بیشتر نسبت به یک مغازه‌ی واقعی به سایت شما می‌شود.

 

تفاوت سایت فروشگاهی و سایت شرکتی

سایت فروشگاهی با سایت شرکتی دارای تفاوت‌های زیادی است. مهم‌ترین تفاوت‌های این دو سایت را در زیر مشاهده می‌کنید.

  • امنیت: در وهله‌ی اول این دو نوع سایت را می‌توان از نظر اهمیت امنیت با یکدیگر مقایسه کرد. از آن جایی که بسیاری از کاربران در سایت‌های فروشگاهی اقدام به ایجاد حساب کاربری و خرید می‌کنند، امنیت در این گونه سایت‌ها بسیار مهم تلقی می‌شود.

  • برندسازی: یکی از اهداف طراحی سایت شرکتی، معرفی برند و شرکت است به همین دلیل نیز در تولید محتواهای این گونه سایت‌ها تمرکز بر این ویژگی باید به صورت دقیق‌تری صورت بگیرد.

  • پشتیبانی: هر دو سایت دارای پشتیبانی‌ هستند اما در سایت‌های فروشگاهی باید پشتیبانی به صورت شبانه روز انجام شود.

  • درگاه پرداخت آنلاین: یکی دیگر از تفاوت‌های این دو سایت، وجود درگاه پرداخت آنلاین در سایت فروشگاهی است. این درگاه‌ها که برای خرید مشتری تعبیه شده‌اند باید دارای تنوع بالایی باشند تا کاربر بتواند به دلخواه خود یکی را انتخاب کند.

  • منوی کاربری: منوی کاربری تعبیه شده در سایت فروشگاهی باید به نحوی باشد که کاربر بتواند در کمترین زمان و به ساده‌ترین شیوه با محصولات آشنا شود.

 

سخن آخر

شناخت تعاریف سایت فروشگاهی و سایت شرکتی و تفاوت‌های آن‌ها، برای تعیین اهداف و استراتژی‌های کسب و کار اینترنتی بسیار حیاتی است. در این مقاله با تمرکز بر تعیین ویژگی‌ها و تفاوت‌های این دو سایت سعی کردیم تا شما را به صورت جامع و کامل با مفاهیم آن‌ها آشنا کنیم. با توجه به لزوم امنیت در بستر آنلاین، پیشنهاد می‌شود که طراحی این چنین سایت‌ها را توسط تیم‌هایی انجام بدهید که علاوه بر معتبر بودن دارای سابقه‌ی درخشان باشند.

اگر به موضوعات مرتبط با وب‌سایت علاقه دارید، برای خواندن مقالات می‌توانید از اینجا وارد شوید. برای دیدن همه‌ی مقالات از اینجا وارد شوید.

نویسنده : وستا کانتنت تاریخ انتشار : سه شنبه ۷ بهمن ۱۳۹۹
   همه مقالات   
 
 
 

درباره وستا


شرکت دانش‌بنیان وستا از سال ۱۳۹۰ با همکاری گروهی از جوانان خلاق و پرتلاش فعالیت خود را آغاز کرد. این جوانان با نگاه به آینده‌ای روشن، دانش و مهارت‌های خود را در حوزه تکنولوژی به کدهای برنامه‌نویسی برای وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها تبدیل کردند. با هدف گسترش فعالیت‌ها و حضور در رقابت‌های بزرگتر، تصمیم گرفتیم تا به‌صورت یک شرکت رسمی وارد عرصه شویم. بدین ترتیب شرکت وستا سیستم با ساختاری فنی و مهندسی شکل گرفت و حضور ما در جامعه فناوری ایران پررنگ‌تر شد. همزمان با پیشرفت تکنولوژی و افزایش دسترسی به اینترنت، وستا توانست با ارائه فناوری‌های نوین، جایگاه خود را به‌عنوان یک شرکت دانش‌بنیان تثبیت کند و در لیست برترین شرکت‌های ایران قرار گیرد. ما در وستا، به‌عنوان خانواده‌ای بزرگ، از چندین تیم متخصص در حوزه‌های مختلف تشکیل شده‌ایم و با همدلی و همکاری، به دنبال تحقق رویاهایمان هستیم. تماشای تحقق آنچه روزی تنها در ذهن داشتیم و اکنون به واقعیت پیوسته، برای ما لذت‌بخش است. اکنون آماده‌ایم تا با استفاده از دانش و تخصص خود در حوزه فناوری‌های روز، به بهترین شکل ممکن به مشتریان و کارفرمایان عزیز خدمت‌رسانی کنیم.

از وستا بیشتر بدانید

نمادها و مجوزهای وستا


  • اینستاگرام وستا
  • لینکدین وستا
  • توئیتر وستا
  • فیسبوک وستا
  • آپارات وستا


Hello[at]Vestateam.net

تمام حقوق این سامانه برای شرکت وستا رهاورد طاها محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد © 2011-