چرا برای رشد و بهبود کسب و کارتان به اپلیکیشن نیاز دارید؟ نقش طراحی اپلیکیشن در کسب و کار ها

 
 




مقالات وستا

10دلیل که چرا کسب و کارشما به اپ نیاز دارد؟

یکی از ویژگی های اصلی تجارت دیجیتال، چند کانال بودن آن است. ایجاد حضور مؤثر در کانالهایی که امکان ارتباط با مشتریان بالقوه را فراهم می کنند، به یک چالش مهم اقتصادی تبدیل شده است.

اپلیکیشن های موبایل یکی از قدرتمندترین ابزارهای ارتباط با مخاطب مورد نظر در حوزه کسب و کار محسوب می شوند. تقریباً هر بزرگسال در جهان دارای تلفن هوشمند است و این بازار همچنان در حال رشد است. بنابراین تمرکز روی فناوری های تلفن همراه یک استدلال بسیار سنگین می باشد.

چنانچه مردد هستید که آیا برای بهبود کسب و کارتان به طراحی اپلیکیشن موبایل نیاز دارید، این مقاله را تا انتها مطالعه کنید. امیدوارم استدلال های موجود در این مقاله به شما در تصمیم گیری درست کمک کند.

 10دلیل که چرا کسب و کارشما به اپ نیاز دارد؟

 


چگونه کسب و کار شما می تواند از طراحی یک اپلیکیشن موبایل نفع ببرد؟

 در حال حاضر با پیشرفت تکنولوژی، هر بیزنسی برای رشد تجارت خود به یک اپلیکیشن موبایل نیاز دارد و به دلایل اثبات شده ای که در ادامه ذکر می شود، هر صنعتی می تواند از  اپلیکیشن های کاربردی مخصوص به کسب و کار خودش بهره ببرد.


برای دیدن نمونه کارهای طراحی اپلیکیشن وستا کلیک کنید.


10 دلیل که برای کسب و کارتان به اپلیکیشن نیاز دارید.

 

یک; مزیت رقابتی 

همه شرکت ها از پتانسیل سایت های خودشان کاملاً استفاده نمی کنند، چه رسد به اپ های تلفن همراه خود.

 برخی از شرکت ها اپلیکیشنی برای خود ندارند، زیرا به دلایلی که فقط برای خودشان موجه است، طراحی اپلیکیشن را غیر ضروری می دانند! بنابراین رقابت در این زمینه هنوز پایین است و قطعاً باید از این مزیت استفاده کرد.

حال اگر شما موفق شوید که در حوزه کسب و کارتان جز اولین کسانی باشید که از اپلیکیشن تلفن همراه به عنوان یک ابزار بازاریابی و فروش استفاده می کند، می توانید با اطمینان موقعیت تجاری خود را برای آینده تضمین و تقویت کنید. در دنیای بسیار رقابتی امروز، لازم است تا حد امکان از فرصت استفاده کنید تا بتوانید در امر برند سازی موفق عمل کنید و برند خود را نیز به دیگران معرفی کنید.

 

دو; منبع تحلیلی ارزشمند

با استفاده از یک اپ تلفن همراه، می توانید اطلاعات مفید زیادی را برای تجزیه و تحلیل های بیشتر جمع آوری کنید. به عنوان مثال، متوجه خواهید شد که مشتریان شما کدام محصول را بیشتر خریداری کرده اند؟ و همچنین، چقدر وقت خود را در اپلیکیشن شما می گذرانند. یا حتی، کدام توابع بیشترین استفاده را دارند و کدامیک دارای کمترین محبوبیت هستند؟ 

با ردیابی نحوه تعامل کاربر با اپلیکیشن تان، درک خواهید کرد که چگونه می توانید آن را بهبود بخشید تا بتوانید تجربه کاربری بهتری در اختیار کاربران قرار دهید.

این نکته را بیاد داشته باشید که شناخت مشتریانتان رمز موفقیت در هر قسمت از کسب و کار است.

همچنین می توانید در مورد منطقه جغرافیایی مخاطبان، داده های آماری، اطلاعات مربوط به علایق و بسیاری از آمار جالب دیگر  اطلاعات کسب کنید و به نفع خود از آنها استفاده کنید.

به کمک اپ به یک منبع تحلیلی ارزشمند دست یابید

 

سه; کمک به رشد فروش و رونق درآمد

طراحی اپلیکیشن برای کسب و کارتان می تواند سود شرکت شما را افزایش دهد. بسته به میزان مخاطبان تان، می توانید یک افزایش قابل توجه در فروش داشته باشید.

حقیقت این است که مردم دیگر نمی خواهند وقت خود را برای خرید بگذرانند، آنان می خواهند زمانی که در حال نوشیدن یک چای در منزل خود هستند این کار را با موبایل خود انجام دهند. 

با این حساب، یک اپلیکیشن موبایل می تواند تجربه خرید را ساده تر و مشاهده خدمات و محصولات شما را آسان تر کند.

از طرفی در سطح جهانی، پیش بینی می شود درآمد اپ موبایل رشد سرسام آوری داشته باشد. این یک قدرت خرید عظیم است که باعث می شود تجارت شما از حمایت مالی و یا استفاده از تبلیغات درون برنامه اپلیکیشن تان سود ببرد.

به طور فزاینده، مصرف کنندگان به دنبال یافتن محصولات درون یک اپلیکیشن هستند نه وب سایتی که در رایانه یا مرورگر وب موبایل خود جستجو می کنند. سازمان شما می تواند با طراحی یک اپلیکیشن که مشتریان شما از آن استفاده می کنند، فروش و درآمد خود را افزایش دهد.

در همین راستا شما می توانید با اعلان های تبلیغاتی، تخفیف و غیره، مشتریان را برای خرید ترغیب کنید. حتی می توانید مستقیماً با کلیه کاربرانی که برنامه شما را نصب کرده اند تماس بگیرید. به عنوان مثال، می توانید با کمک فن آوری های جغرافیایی بصورت آفلاین، برای مشتریانی را که در نزدیکی فروشگاه یا محل کارتان هستند، نوتیفیکیشن ارسال کنید.

نکته مهم اینکه، همیشه اپلیکیشن خود را با جدیدترین محصولات به روز نگه دارید تا کاربران از آن آگاه باشند. این امر در واقع به افزایش فروش و درآمدهای محصول کمک می کند.

 

چهار; ایجاد وفاداری در مشتریان

ساخت یک اپلیکیشن موبایل می تواند به شما در ایجاد وفاداری مشتری کمک کند. این کار در واقع ابزاری مؤثر برای اجرای اقدامات تبلیغاتی است. به عنوان مثال، شما می توانید با ارسال نوتیفیکیشن در مورد تبلیغات و تخفیف های جدید، از ابزارهای شخصی سازی استفاده کنید. همچنین می توانید به کاربرانی که برنامه را نصب کرده اند، آفرهای اختصاصی و جوایز ویژه پیشنهاد دهید و یا کوپن های تخفیف ارائه دهید، برای رویدادها دعوت نامه ارسال کنید یا حتی مسابقه ترتیب دهید.

اگر مردم می خواهند اطلاعات بیشتری در مورد شرکت شما یا محصولات و خدماتی که ارائه می دهید; دریافت کنند، می توانند این کار را از طریق نصب اپلیکیشن تان بر روی تلفن همراه ایشان انجام دهند.

تعامل مداوم، وفاداری را افزایش می دهد و به نوبه خود، یک سطح وفاداری خوب باعث افزایش تحریک فروش می شود.

 

 پنج; مخاطبین

شما بدون در نظر گرفتن موقعیت فیزیکی می توانید با مشتریان خود ارتباط برقرار کنید.

کاربر در زمان استفاده از اپلیکیشن در مقایسه با سایت دیگر نیازی به یادآوری آدرس وب شما یا مراجعه به موتور جستجو ندارد چرا که برنامه قبلاً روی گوشی موبایل آنها نصب شده است. ناگفته نماند بسته به عملکرد اپ، حتی می توان از اپ بدون دسترسی به اینترنت استفاده کرد.

هر کاربر جدیدی که اپلیکیشن شما را نصب می کند، در واقع، وارد فضای اطلاعاتی شما شده است. بنابراین، ارزش آن را دارد که از متودهای مختلف برای افزایش تعداد نصب استفاده کنید به عنوان مثال، می توانید به ازای ورود کاربر جدید پاداش و تخفیف ارائه دهید.

ترکیبی از "سایت + اپلیکیشن" سود مضاعف برای شرکت ایجاد می کند. اینگونه که منابع اینترنتی شرکت به لطف موتورهای جستجو توجه مشتریان را به خود جلب کرده و وقتی یک بازدید کننده از طریق سایت وارد اپلیکیشن می شود(اپ را نصب می کند)، در واقع این شرکت کاربر هدفمندتری بدست آورده است که می تواند تبدیل به مشتری بالقوه شود.

طبق یک مطالعه، مشخص شده است که هزاراران نفر  تقریباً 90 ساعت در ماه را در اپلیکیشن های نصب شده بر روی گوشی های هوشمند می گذرانند. تجارت شما می تواند نسل جدیدی از مشتریانی را که دائماً از دستگاه های تلفن همراه استفاده می کنند و در واقع برنامه ها را بارگیری می کنند، به دست آورد.

اکثر مشتریان شما از گوشی های هوشمند استفاده می کنند.

شش; مشتری موبایل را ترجیح می دهد

با پیشرفت تکنولوژی، مردم از تلفن های همراه بیشتر از لپ تاپ استفاده می کنند زیرا این روزها همه چیز در تلفن موجود است. 

رقبای شما در مقایسه با گذشته نسبت به اهمیت موبایل نه تنها بعنوان یک ترند بلکه بعنوان یک بازار قوی و پرسود که بتوان آن را هدف قرار داد، آگاه تر شده اند. مراقب باشید با استفاده از روشهای قدیمی برای دستیابی به مشتری خود، در بازار رقابتی و پر تنش کسب و کارتان کنار گذاشته نشوید.


مقاله مرتبط: تفاوت بازاریابی دیجیتال و سنتی


هفت; تقویت تعامل و ارتباط با مشتری  

یک اپ موبایل می تواند ارتباط بین شرکت و مشتریانش را تسهیل کند. به عنوان مثال، می توانید ویژگی ای داشته باشید که به مشتریان امکان دهد هر زمان از شبانه روز با شما تماس بگیرند، بدون اینکه منتظر ساعت های باز فعالیت شما (8 صبح تا 6 عصر) در محل کارتان باشند.

با داشتن یک اپلیکیشن اولا برقراری ارتباط با شما آسانتر می شود، دوما در مورد تجربیات مشتریان در رابطه با محصولات و خدماتی که ارائه می دهید، اطلاعات بیشتری بدست می آورید. یک اپلیکیشن موبایل می تواند به اطلاعات زیادی درباره تلفن و کاربر آن مانند شماره تلفن، شبکه تلفن استفاده شده، مکان، آدرس ایمیل، لیست مخاطب و غیره دسترسی داشته باشد. این امر به شما امکان می دهد خدمات مشتری خود و به همان معنی کارآیی تجارت خود را بهبود بخشید. شما می توانید ارتباطات را از طریق جمع آوری داده ها تنظیم کنید.

فناوری هوش تجاری به شما امکان می دهد تا رفتار کاربران را ترسیم کنید و بدین وسیله ترجیحات و سلیقه های آنها را استنباط کنید. داده های جمع آوری شده می توانند مبنایی برای تعریف استراتژی بازاریابی شما باشند.

 

هشت; آگاه سازی یا نوتیفیکیشن

امکان اطلاع رسانی به مشتریان بوسیله دستگاه تلفن همراه بسیار ارزشمند است. به کمک ارسال نوتیفیکیشن برند شما در تلفن ها و تبلت های کاربران بیشتر در معرض دید قرار می گیرد و یاد آوری میشود.

 شرکت های برتر توسعه موبایل همیشه تحت استراتژی تجارت خود روی این عامل مهم (نوتیفیکیشن) تمرکز می کنند. با استفاده از یک اپلیکیشن کاربردی موبایل و ارسال نوتیفیکیشن، شما به عنوان یک شرکت مدرن، خلاق و نوآور در ذهن مخاطب باقی خواهید ماند.

همچنین، در مورد مزایای استفاده از نوتیفیکیشن ها فکر کنید. آنها در دستیابی به گیرندگان خود بسیار موثرتر از بازاریابی ایمیل هستند. حالت دوم روشی قدیمی است که هنوز هم برای بسیاری از شرکت ها کار می کند، اما حتی اگر کسی در لیست پستی شما مشترک شود، هیچ تضمینی ندارید که وی متوجه ایمیل شما شود یا اینکه آن را بخواند. در مقایسه، میزان تعامل کاربر با نوتیفیکیشن ها به 40٪ می رسد. 

 

نه; کانال های بازاریابی و ارتباطی

از طریق کمپین های مختلف بازاریابی می توان با کمک اپلیکیشن برند خود را به دیگران معرفی کرد. در چنین روشی، شما مخاطبان بالقوه مشتریان را گسترش داده و روابط قابل اعتماد با آنها را توسعه می دهید.

واقعیت این است; راه اندازی اپ کاربردی برای کسب و کارتان به هر حال یک مرحله تبلیغاتی است، زیرا به شما امکان می دهد از سایر ابزارهای بازاریابی استفاده کنید. به عنوان مثال، شما می توانید اخبار را در مورد منابع مرتبط منتشر کنید. به خصوص در این زمینه امکان دریافت بازخورد از کاربران بسیار با ارزش است. به عنوان مثال، می توانید نظرسنجی انجام دهید، کاربران را قادر به گزارش خطا و غیره کنید. 

 

ده; بهینه سازی فرآیندهای تجاری

شما می توانید یک اپلیکیشن را برای تعامل کارمندان در تیم ایجاد کنید و همچنین نظارت و مدیریت بر هرگونه فرآیند، تبادل اسناد و داده ها و جمع آوری برخی از آمارها داشته باشید.

ایجاد محصولاتی که صرفاً برای استفاده در داخل شرکت مورد هدف قرار می گیرند، یک روال کاملا معمول است. به عنوان مثال، از این طریق، می توانید بدون در نظر گرفتن موقعیت فعلی آنها، از تعامل بی وقفه بین کارمندان اطمینان حاصل کنید.  از اپلیکیشن تلفن همراه می توان به طور مؤثر برای سازماندهی و اتوماسیون کارهای متعدد تجاری در کسب و کار استفاده کرد.

 

چرا شما از مزیت های طراحی اپلیکیشن استفاده نمی کنید؟

مهمترین افراد برای تجارت شما مشتریان شما هستند. بسته به واکنش آنها به محصول شما، آنها می توانند بزرگترین طرفداران یا خطرناک ترین مخالفان باشند. صرف نظر از این، شما نمی توانید از آنها فاصله بگیرید. نیازها، چالشها و موانع آنها باید در هر نوآوری و خلاقیت که شما در نظر دارید نقش اصلی را ایفا کنند. شک نکنید که بیشتر مشتریان شما کاربران مشتاق  تلفن های همراه هوشمند هستند.

در آینده نه چندان دور  اپلیکیشن موبایل بخش عمده ای از کارهای روزمره کاربران را به خود اختصاص می دهد. چرا از مزیت این کانال استفاده نمی کنید؟

 

نویسنده : سرور نگاری تاریخ انتشار : دو شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹
   همه مقالات   
 
 
 

درباره وستا


شرکت دانش‌بنیان وستا از سال ۱۳۹۰ با همکاری گروهی از جوانان خلاق و پرتلاش فعالیت خود را آغاز کرد. این جوانان با نگاه به آینده‌ای روشن، دانش و مهارت‌های خود را در حوزه تکنولوژی به کدهای برنامه‌نویسی برای وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها تبدیل کردند. با هدف گسترش فعالیت‌ها و حضور در رقابت‌های بزرگتر، تصمیم گرفتیم تا به‌صورت یک شرکت رسمی وارد عرصه شویم. بدین ترتیب شرکت وستا سیستم با ساختاری فنی و مهندسی شکل گرفت و حضور ما در جامعه فناوری ایران پررنگ‌تر شد. همزمان با پیشرفت تکنولوژی و افزایش دسترسی به اینترنت، وستا توانست با ارائه فناوری‌های نوین، جایگاه خود را به‌عنوان یک شرکت دانش‌بنیان تثبیت کند و در لیست برترین شرکت‌های ایران قرار گیرد. ما در وستا، به‌عنوان خانواده‌ای بزرگ، از چندین تیم متخصص در حوزه‌های مختلف تشکیل شده‌ایم و با همدلی و همکاری، به دنبال تحقق رویاهایمان هستیم. تماشای تحقق آنچه روزی تنها در ذهن داشتیم و اکنون به واقعیت پیوسته، برای ما لذت‌بخش است. اکنون آماده‌ایم تا با استفاده از دانش و تخصص خود در حوزه فناوری‌های روز، به بهترین شکل ممکن به مشتریان و کارفرمایان عزیز خدمت‌رسانی کنیم.

از وستا بیشتر بدانید

نمادها و مجوزهای وستا


  • اینستاگرام وستا
  • لینکدین وستا
  • توئیتر وستا
  • فیسبوک وستا
  • آپارات وستا


Hello[at]Vestateam.net

تمام حقوق این سامانه برای شرکت وستا رهاورد طاها محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد © 2011-