مطالعات پیرامون بازاریابی همواره یکی از مهمترین و چالش برانگیزترین مطالعات در حوزه تجارت و فروش بوده است و تا به امروز رویکردهای متفاوتی نسبت به بازاریابی و موارد مرتبط با آن همچون طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ وجود داشته است.طی سالهای اخیر و با رونق گرفتن بازاریابی آنلاین به دلیل فراگیرتر شدن ابزارهای دیجیتال و استفاده از اینترنت، چالشهای بسیاری پیرامون این روش
از بازاریابی مطرح شده است. یکی از مهمترین این چالشها چگونگی بهرهمندی از فضای اینترنت برای معرفی تجارت و کسب و کارها است. عدم وجود یک برنامه منسجم برای حداکثر بهرهمندی از فضا موجب شده است که در دانش دیجیتال مارکتینگ به اصل مهم استراتژی دیجیتال مارکتینگ توجه بیشتری شود.
برای بسیاری از افراد این سؤال مهم مطرح است که برای ایجاد و طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ باید از کجا شروع کرد؟ با گذشت سالها از رشد بازاریابی دیجیتال هنوز هم این مسئله یک چالش بزرگ است؛ چراکه بسیاری از مشاغل می دانند کانالهای دیجیتال و تلفن همراه امروزه برای دستیابی و حفظ مشتریان چقدر مهم هستند. با این حال آنها برنامهای منسجم برای رشد تجارت و شناسایی مخاطبان خود ندارند. اگر مشاغل و تجارتها برنامهای هدفمند نداشته باشد، موجب میگردد مشتریان و بازارهای هدف به سرعت توسط رقبا به دست گرفته شود
همانگونه که متوجه شدید یک چالش مشترک برای بسیاری از صاحبان بیزینس ها این است که از کجا باید شروع به ترسیم برنامه بازاریابی دیجیتال و طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ نمود. شاید برای بسیاری از افراد این نگرانی وجود داشته باشد که برای طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ بررسی ها و تحقیقات گستردهای مورد نیاز باشد، اما متخصصان دیجیتال مارکتینگ بر این باور هستند که یک برنامه ریزی محدود و اصولی به بهترین وجه کار میکند. برنامه شما نیازی به گزارش وسیعی ندارد، بهترین راهبردها، استراتژی دیجیتال مارکتینگ بر اساس الگوهای برنامه ریزی 90 روزه است. این برنامه باید شامل تعریفی از هویت کسب و کار، تعیین اهداف کوتاه مدت و یا بلند مدت، مشخص نمودن بازارهای هدف و برنامه های عملیاتی راهبردی باشد.
علاوه بر این، چالشهای دیگری نیز در دیجیتال مارکتینگ مطرح هستند. برای مثال، ابزارها و محدوده بازاریابی دیجیتال نیز برای بسیاری از افراد به صورت واضح مشخص نیست. ابزارها و تکنیکهای بازاریابی آنلاین طیف وسیعی از ابزارها را شامل میشود. موتورهای جستجو، شبکههای اجتماعی مطرح، بازاریابی ایمیلی، بهینهسازی وب سایتها و مواردی از این دست نیز باید در طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ مورد بررسی و توجه قرار گیرند.
در ادامه به بررسی بازاریابی دیجیتال و الزام داشتن استراتژی بازاریابی آنلاین پرداخته میشود و مراحل تدوین و طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
بازاریابی دیجیتال، بازاریابی آنلاین، تبلیغات اینترنتی و… همگی به گونه ای از بازاریابی اطلاق میشود که از بستر اینترنت برای معرفی مشاغل، کسب و کارها، کالاها و شرکتهای تجاری استفاده میکند.
بنابراین اصولاً بازاریابی دیجیتال به هرگونه تلاش یا سرمایه گذاری در بازاریابی آنلاین اشاره دارد. بازاریابی ایمیلی، تبلیغات کلیکی، بازاریابی در رسانه های اجتماعی و حتی وبلاگ نویسی نمونه های بسیار خوبی از بازاریابی دیجیتال هستند. این ابزارها به معرفی افراد و مشتریان واقعی به شرکت شما کمک میکنند و آنها را ترغیب به خرید کالا و بهره مندی از خدمات ارائه شده میکنند.
در دنیای کنونی که اینترنت به جز لاینفک زندگی مدرن تبدیل شده است تقریباً هر چیزی میتواند به سادگی ابزاری برای دیجیتال مارکتینگ باشد. وب سایت، آرم ها و نمادها، محتواهای ویدیویی، تصاویر (اینفوگرافیک، عکس محصول، عکس شرکت و ...)، محتواهای نوشتاری (پست های وبلاگ، کتابهای الکترونیکی، توضیحات محصول) و صفحات رسانه های اجتماعی تنها نمونه هایی از ابزارهای بازاریابی دیجیتال هستند. بنابراین نیازی به توضیح اهمیت و ضرورت بازاریابی دیجیتال وجود ندارد، نکته قابل تأمل اینجاست که با وجود گستردگی ابزارهای دیجیتال مارکتینگ بسیاری از افراد پیرامون طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ و لزوم این امر اطلاعات کافی ندارند و به همین دلیل نمیتوانند از این بستر برای درآمدزایی و سودآوری و ورود به بازارهای بزرگ تجاری بهره مند شوند.
ضرورت طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ از آنجا نشأت میگیرد که جهان در حال تغییر است و روشی که شما به مشتریان خود می رسید نیز تغییر میکند. در گذشته به واسطه تلویزیون، بیلبوردها و آگهیها مشتریان واقعی پیدا میشدند اما اکنون همه چیز تغییر کرده است، مردم دیگر به تبلیغات بازاریابی سنتی چندان توجهی نمیکنند، چرا که بر روی ابزارهای دیجیتالی چون تلفن همراه و تبلت متمرکز شدهاند که همه چیز را در مواقع مورد نیازشان با اتصال به اینترنت فراهم میکند.
بی هدفی: یکی از دلایل ضرورت طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ این است که شرکتهایی که فاقد استراتژی بازاریابی آنلاین هستند، هدف روشنی برای دستیابی به مشتریان جدید و ایجاد تعاملات عمیق تر با آنها و اهداف تعیین شدهای برای بهبود کسب و کار خود ندارند. تدوین و طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ موجب میگردد به صورت هدفمند عمل کنید و به نتایج مطلوبی برسید.
عدم شناخت مخاطبان آنلاین در سهم بازار: یکی از دلایل عدم اقدام به طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ این است که صاحبان مشاغل از حجم بالای تقاضای خدمات آنلاین اطلاعاتی ندارند و از سهم بازار خود مطلع نیستند. اگر تا بحال در این مورد تحقیقی انجام ندادهاید احتمالاً قدرت بازار آنلاین را به خوبی درک نکردهاید. پویایی متفاوت با کانالهای سنتی، امکان آنالیز انواع مختلفی از مشخصات و رفتار مشتری و رقبا و بسیاری از موارد دیگر تنها گوشه ای از نکات مثبت بازاریابی دیجیتال هستند. دستیابی به این مزایا تنها با طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ امکانپذیر است.
گرفتن سهم بازار توسط رقبای موجود و افراد تازه کار: اگر شما منابع کافی را به بازاریابی دیجیتال اختصاص نمیدهید و از طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ و استراتژی های مشخص استفاده نمیکنید باید منتظر باشید تا سهم شما از بازار توسط رقبا به دست گرفته شود.
عدم شناخت مشتریان آنلاین: اگر مشتریان آنلاین خود را به اندازه کافی نمیشناسید نشان میدهد که بازاریابی دیجیتال شما بر اساس راهبردها و استراتژیهای اصولی صورت نگرفته است. طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ موجب میگردد که بازدیدها و بازخوردها را اندازهگیری کنید. همچنین برای شناسایی نقاط ضعف خود میتوانید از ابزارهای دیگری مانند ابزارهای آنالیز بازخورد کاربر وب سایت استفاده کنید و سپس به آنها رسیدگی کنید.
عدم یکپارچگی: اگر تیم دیجیتالی شما یکپارچه کار نمیکند لازم است اقدام به طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ کنید به عنوان مثال محتوا، تیم رسانه های اجتماعی و تیم سئو باید به صورت یکپارچه فعال باشند. بسیاری از افراد معتقدند برای در دست گرفتن بازار لازم است علاوه بر استفاده از روشهای بازاریابی دیجیتال، از روشهای سنتی نیز بهرهمند شد. بنابراین رویکردها و نظریات مختلفی پیرامون این مسئله وجود دارد، اما نکته قابل توجه این است که در هرحال، این روشها باید به صورت هماهنگ، منسجم و در راستای یک هدف مشخص عمل کنند.
عدم بهینه سازی: هر شرکتی که دارای وب سایت باشد دارای تجزیه و تحلیل خواهد بود، اما بسیاری از مدیران ارشد اطمینان حاصل نمیکنند که آیا تیمهایشان زمان بررسی و آنالیز وب سایت را دارد یا خیر. طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ این امکان را فراهم میکند اصول را به درستی بدست آورید و به پیشرفت مستمر جنبه های کلیدی مانند بازاریابی جستجو، تجربه کاربران سایت، ایمیل و بازاریابی رسانه های اجتماعی بپردازید.
اتلاف وقت و پول با بازاریابی آنلاین: اگر منابع کافی برای بازاریابی دیجیتال درنظر گرفته اید و هنوز هم در حال خرید ابزارهای مختلف یا استفاده از آژانسهای متعدد برای انجام کارهای مشابه بازاریابی آنلاین هستید به دلیل عدم طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ است.
کاهش درآمدهای جاری نسبت به سالهای گذشته: کاهش درآمدهای بیزینس شما نسبت به سنوات کاری گذشته، از جمله مسائلی است که ضرورت طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ را نشان میدهد. اگر در عین استفاده از بازاریابی دیجیتالی، هیچگونه بازدهی را مشاهده نمیکنید، باید بدانید شما نیازمند تدوین و طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ هستید.
این موارد و موارد دیگری چون عدم استفاده از فرصتهای سرمایه گذاری در دیجیتال مارکتینگ و افزایش بودجه برای بازاریابی آنلاین و مشخص نکردن گوشه ای از بازار از جمله مهترین دلایلی هستند که نشان میدهد شما به طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ نیاز دارید.
یکی از موارد قابل تأمل در طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ بحث تفاوت بین بیزینسهای B2B و B2C است. تفاوت در این دو مدل از کسب و کار، تفاوت در مدل بازاریابی را در پی دارد. در تجارت B2C که محصولات به صورت مستقیم به مصرف کننده عرضه میشود از آنجا که احساس بر منطق غالب است باید در طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ به مباحث روانشناسی توجه بیشتری شود. به این معنا که با شناخت مشتریان هدف از طریق آنالیز ابزارهایی چون شبکه های اجتماعی میتوان بدون صرف هزینه گزاف به طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ اقدام نمود.
در مقابل، در تجارتهای B2B که به نوعی تجارت بین شرکتهاست و منطق در زمان خرید محصول حرف اول را میزند، برای بازاریابی راهی نسبتاً سخت تر در پیش روی ماست. در بیزینس B2B با افراد یا شرکتهایی روبرو هستیم که برای حفظ منافع خود و عدم هدررفت سرمایه ها، کاملاً حسابشده و هدفمند خرید میکنند و نه صرفاً از روی احساسات. بنابراین در طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ لازم است علاوه بر انتخاب و بررسی ابزارهای کارآمدتر، پیرامون صرف هزینه برای بازاریابی برنامه مدونی داشته باشیم.
علاوه بر این موارد، لزوم طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ برای بازاریابی تجارتهای B2B از آنجا نشأت میگیرد که برخلاف بیزینسهای B2C ما با افرادی متخصص روبرو هستیم. در تجارت و بازاریابی B2C عموماً با مردم عادی سروکار داریم. افرادی که به دنبال خرید محصولی با کیفیت و در عین حال دارای قیمت مناسب هستند. بنابراین نیاز به استفاده از زبان تخصصی در معرفی محصولات و یا استفاده از پلتفرمهای ویژه نداریم.
در بازاریابی B2B به دلیل متخصص بودن افراد، علاوه بر استفاده از محتوای کاملاً تخصصی و هوشمندانه، لازم است با مسائل روز حوزه کاری آشنا باشیم و قادر به بحث و اظهار نظرهای فنی باشیم. این بدان معناست که بازاریابی تجارت B2B نیازمند محتوایی جامع، اثربخش و باکیفیت است. این نکته باید در طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ در نظر گرفته شود.
شکی نیست که در چشم انداز مدرن، بخش بزرگی از استراتژی بازاریابی، دیجیتالی است. مصرف کنندگان و مشاغل به طور یکسان تقریباً آنلاین هستند و مسلماً تاجران و فروشندگان میخواهند در جایی که بیشترین وقت خود را میگذرانند ، به مشتریان هدف دست پیدا کنند.
اما وقتی در حال توسعه کسب و کار و تجارت خود هستید، به نظر میرسد این بازاریابی همواره در حال تحول میتواند به سرعت خسته کننده شود. بنابراین این سؤال مطرح میشود چگونه میتوان یک استراتژی منحصر به فرد برای بازاریابی دیجیتال را ایجاد کرد، تداوم بخشید و حفظ نمود.
استراتژی دیجیتال مارکتینگ مجموعه ای از اقدامات است که به شما کمک میکند از طریق کانالهای بازاریابی آنلاینی که به صورت اصولی و هدفمند انتخاب و گزینش شده است به اهداف شرکت خود برسید. این کانالها شامل رسانه های پرداختی (paid) ، درآمدی (earned) و موارد متعلق به آنها هستند که همگی میتوانند از یک کمپین مشترک، پیرامون یک خط خاص تجاری پشتیبانی کنند.
شاید اصطلاح "استراتژی" مبهم و نامفهوم به نظر برسد، اما طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ پیچیده و مشکل نیست. به زبان ساده تر، استراتژی بازاریابی آنلاین فقط یک برنامه عملی برای رسیدن به یک هدف مطلوب یا چندین هدف تعیین شده است. به عنوان مثال، هدف اصلی بازاریابی دیجیتال برای تجارت شما افزایش 30 درصد صادرات محصولی خاص به کشور مشخص است. بنابراین با توجه به این هدف و با طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ مؤثر، باید به سوی این هدف حرکت نمود.
بسته به مقیاس و محدوده تجارت شما، استراتژی بازاریابی دیجیتال ممکن است شامل چندین استراتژی دیجیتالی با اهداف متفاوت و بخشهای متحرک زیادی باشد. مهمترین نکته برای طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ بسیار ساده است، فکر کردن و تمرکز در مورد استراتژی!
با این تعاریف میتوان شروع به کار برای طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ را دشوار قلمداد نمود. باید ببینیم که یک کمپین بازاریابی دیجیتال چگونه است، چه راههایی با بازدهی بیشتر و صرف هزینه و زمان کمتری نتایج مطلوب ارائه میدهد و اصولاً موفقیت در بازاریابی آنلاین به چه عواملی بستگی دارد.
مرحله نخست) تعیین اهداف واقع بینانه
اولین و مهمترین مسئله در طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ مشخص نمودن اهداف و انتظارات است. یک استراتژی بازاریابی دیجیتال که بدون هیچ هدفی پایهگذاری شده باشد به احتمال زیاد در معرض شکست است. اهداف و خواسته های خود را برای استراتژی بازاریابی مشخص کنید و اطمینان حاصل کنید که آنها با اهداف اصلی تجارت و کسب و کار شما مطابقت دارند.
به عنوان مثال، اگر یکی از اهداف کسب و کار شما این است که 20٪ درآمد حاصل از مشاغل آنلاین را افزایش دهید، یک هدف مهم برای بازاریابی دیجیتال این است که بیش از 50٪ در رویه کار خود نسبت به گذشته تغییر حاصل کنید. اما اهدافی که در طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ مد نظر است چه ویژگیهایی دارد.
اهداف تعیین شده در وهله اول باید واقع بینانه و قابل دستیابی باشند. اینکه بدون هیچ پشتوانه منطقی، اهدافی دست نیافتنی را در ذهن بپرورانیم چندان با مقوله بازاریابی اصولی سازگار نیست. دومین نکته این است که این اهداف باید قابل سنجش و اندازهگیری باشند. قابل اندازه گیری بودن امکان بررسی و آنالیز روند کار را فراهم میآورد.
سومین نکته در تعیین هدف این است که اهداف باید محدود به یک بازه زمانی مشخص باشند. این مسئله در برنامه ریزی منظم و نتیجه گیری در زمان مناسب بسیار حائز اهمیت است. با این تفاسیر باید بدانیم که اهداف ما مهم هستند و باید برای تحقق هر یک از آنها گامهای خاص و مؤثری را برداریم.
مرحله دوم) شناسایی و بررسی شخصیت مشتریان
زمانی که تصمیم به طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ خود گرفتید باید اطلاعات کاملی در مورد مشتریان هدف داشته باشید. شناسایی دقیق شخصیت خریداران واقعی بسیار مهم است چراکه شما را به مشتریان ایده آل میرساند. این اطلاعات شامل مواردی چون سن، موقعیت جغرافیایی، سطح تحصیلات، سطح درآمد و سلایق و علاقمندیها میشود.
شما می توانید از طریق مصاحبه، نظرسنجی و همچنین تحقیق در مورد مشتریان خود، به این هدف برسید. فقط روی افراد مخاطب خود متمرکز شوید و به مشتریان و چشم اندازهای فعلی خود نگاه کنید. مطمئن شوید که اطلاعاتی که جمعآوری میکنید با نوع تجارت، خدمات یا محصولاتی که ارائه میدهید مطابقت دارد و مطمئن باشید که این اطلاعات واقعی است.
بنابر این در طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ مهم است که به یاد داشته باشید که هر برنامه بازاریابی دیجیتال خوب و کارآمد، بر اساس پروفایلهای مشتریان خوب ساخته میگردد، که قشر خاصی از افرادی را که میخواهید از طریق کمپینهای خود به آنها برسید، تشریح میکند. در نتیجه لازم است نه بر اساس تصورات، بلکه با توجه به مشخصات جمعیتی، علائم و فعالیتهای رسانهای مشتریان و مواردی از این دست، اقدام به راه اندازی یک کمپین بازاریابی جدید کنید و بر اساس جدیدترین دادههای به دست آمده، بطور مداوم این نمایه را بروزرسانی کنید.
به عنوان نمونه، اگر میخواهید زنان جوانی را در فیس بوک هدف قرار دهید، اما متوجه شدید که فیس بوک اینسایتس گزارش میدهد بیشتر "لایک" محصول شما از زنان میانسال است، ممکن است لازم باشد همه عناصر کمپینهای بازاریابی خود را مجددا ارزیابی کنید تا به نتایج مطلوبی برسید.
مرحله سوم) بررسی و مرور کانالهای فعلی بازاریابی
در مرحله سوم طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ لازم است پلتفرمها کانالهای بازاریابی دیجیتال موجود خود را مورد ارزیابی قرار دهید. برای موفقیت تضمین شده در استراتژی مدنظر، باید مطمئن باشید که دارایی ها، ابزارها و کانالهای موجود، در برآورده شدن اهداف بازاریابی شما نقش مثبت و مؤثری را دارند.
برخی از کانالهای مهم برای بازبینی شامل رسانههای اکتسابی، رسانههای مالکیتی و رسانههای پرداختی هستند. معمولاً بهترین استراتژی بازاریابی دیجیتال شامل این سه چارچوب رسانهای است.
رسانه های پرداختی(Paid media) بر خلاف رسانه های اکتسابی رسانه هایی هستند که در ازای تبلیغات برای کسب و کارها، پول دریافت میکنند. بنابراین لازم است در طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ تمامی رسانه ها را مورد بررسی و نقد قرار داد. در صورت عدم وجود یک راهبرد و برنامه هدفمند پیرامون رسانهها و کانالهای بازاریابی، ممکن است متحمل هزینه های گزاف بدون هیچ بازخوردی شوید. میتوان گفت یکی از مهمترین بخشهای ایجاد و طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ شناسایی بهترین رسانه ها و ابزارها است.
مرحله چهارم) حسابرسی کانالها و درآمدها
بعد از اینکه شبکه های رسانهای مختلفی را که استفاده کرده اید مورد بررسی قرار دادید، مرحله بعدی در طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ انجام یک ممیزی عمیق و سپس برنامه ریزی عاقلانه است. شما باید با ایجاد یک برنامه ایجاد محتوا، شکافها و کمبودهای موجود در رسانه خود را شناسایی کرده و بهترین راه برای پر کردن آنها را بیابید.
مرحله پنجم) شناسایی رقبا
یکی دیگر از مواردی که لازم است در طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ به آن توجه نمود، شناسایی رقبا و نحوه عملکرد آنان است. این امر علاوه بر اینکه موجب میشود با رقبای تجاری خود بیشتر آشنا شوید، شرایطی را فراهم میکنید که از بهترین و کارآمدترین روشها و ابزارهای دیجیتال مارکتینگ در فضاهای مختلف که توسط رقبایتان مورد استفاده قرار گرفته است مطلع شوید. در بازارهای تجاری و با وجود رقبای متعدد، عدم اطلاع از نحوه عملکرد و پیشرفت رقبا موجب حذف از بازارهای فروش میگردد.
مرحله ششم) ترکیب
برنامه ریزی و تحقیق اولین گامهای طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ را تشکیل میدهد. بعد از اینکه همه چیز در جای خود قرار گرفت، اهداف تعیین شدند، جامعه مخاطبان مورد تحلیل قرار گرفتند، رسانه های مهم شناسایی شدند و برنامه شناسایی رقبا و پیشبینی به اتمام رسید وقت آن است که همه این موارد تجمیع شوند.
اطمینان حاصل کنید که تمام اهداف شما بر اساس رسانه حسابرسی شده و برنامه ریزی شده شما و همچنین برنامه تولید محتوا، قابل دستیابی است. سپس یک استراتژی سندی و نگاشته شده ارائه دهید که به شما کمک میکند الگویی از اقدامات را برای دستیابی به اهداف بازاریابی خود ترسیم کنید. طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ به شما در جذب، دستیابی و تعامل با یک مشتری واقعی کمک کند. با توجه به این نکات، میتوانید بازاریابی آنلاین و فروش خود را رشد دهید.
تدوین استراتژی بازاریابی محتوایی در 10 گام
جمع بندی
ترسیم یک استراتژی موثر دیجیتالی به شما کمک میکند تا تصمیمهای درست را برای موفقیت آنلاین یک شرکت، تجارت و یا کسب و کار بگیرید. طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ چارچوبی را فراهم میکند که با یک بازاریابی اصولی، روندی منطقی برای دنبال کردن اهداف و فعالیتهای کلیدی توسعه کسب و کار خود در پیش بگیرید.
طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ این امکان را فراهم میآورد که تمام ابزارها و قابلیتهای در دسترس خود را شناسایی کنید. اهداف خود را تعیین کنید و با شناخت و تحلیل رفتار مشتریان هدف و بررسی فعالیتهای رقبا بتوانید بازاریابی دیجیتال را به بهترین نحو و با بالاترین سطح بازدهی به سرانجام برسانید
تن مقال
تن مقال
تن مقال
شرکت دانشبنیان وستا از سال ۱۳۹۰ با همکاری گروهی از جوانان خلاق و پرتلاش فعالیت خود را آغاز کرد. این جوانان با نگاه به آیندهای روشن، دانش و مهارتهای خود را در حوزه تکنولوژی به کدهای برنامهنویسی برای وبسایتها و اپلیکیشنها تبدیل کردند. با هدف گسترش فعالیتها و حضور در رقابتهای بزرگتر، تصمیم گرفتیم تا بهصورت یک شرکت رسمی وارد عرصه شویم. بدین ترتیب شرکت وستا سیستم با ساختاری فنی و مهندسی شکل گرفت و حضور ما در جامعه فناوری ایران پررنگتر شد. همزمان با پیشرفت تکنولوژی و افزایش دسترسی به اینترنت، وستا توانست با ارائه فناوریهای نوین، جایگاه خود را بهعنوان یک شرکت دانشبنیان تثبیت کند و در لیست برترین شرکتهای ایران قرار گیرد. ما در وستا، بهعنوان خانوادهای بزرگ، از چندین تیم متخصص در حوزههای مختلف تشکیل شدهایم و با همدلی و همکاری، به دنبال تحقق رویاهایمان هستیم. تماشای تحقق آنچه روزی تنها در ذهن داشتیم و اکنون به واقعیت پیوسته، برای ما لذتبخش است. اکنون آمادهایم تا با استفاده از دانش و تخصص خود در حوزه فناوریهای روز، به بهترین شکل ممکن به مشتریان و کارفرمایان عزیز خدمترسانی کنیم.
خدمات طراحی سایت وستا
خدمات طراحی اپلیکیشن وستا
از وستا بیشتر بدانید
نمادها و مجوزهای وستا
Hello[at]Vestateam.net
تمام حقوق این سامانه برای شرکت وستا رهاورد طاها محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد © 2011-
Design and Development by △ @faridRezvani © Ғ Δ R I D R Σ Z V Δ Π I ┗Δ