اگر شما صاحب کسبوکار کوچکی هستید و یا اینکه کارآفرینی هستید که به تازگی استارتآپ خود را شروع کرده است، ممکن است فکر کنید که با وجود شبکههای مجازی مختلف، دیگر نیازی به داشتن وبسایت وجود ندارد. یا ممکن است فکر کنید که نمیتوانید از هزینههای استخدام یک متخصص وبسایت بر بیاید و باید همهی کارها را خودتان انجام دهید. یا شاید شما در کسبوکارتان از قدیمیهای بازار باشید و میانه ی خوبی هم با کامپیوتر نداشته باشید و گمان کنید دیگران هم از کامپیوتر استفاده نمیکنند.
یا اینکه با خود بگویید؛ که هیچ علاقهایی به تکنولوژی ندارید و دلیلی هم نمیبینید که خود را به زحمت بیاندازید. باید به شما بگوییم حتی اگر یک کسبوکار سنتی هم داشتهباشید، دلایل زیادی وجود دارد که کسبوکار شما برای بقا به وبسایت احتیاج دارد. آن هم وبسایتی که بخوبی طراحی شده باشد.
شما با داشتن وبسایت در هر ساعت از شبانهروز و در تعطیلات میتوانید محصولات و خدمات خود را به مشتری ارائه دهید وآن را بفروش برسانید.
برخی از افراد، بدلیل مشغله کاری ساعت 2 بامداد را برای خرید انتخاب می کنند. آنها به سراغ سایت های اینترنتی رفته و محصول مورد نظر خود را می یابند و آن را خریداری می کنند.
چرا شما یکی از آن سایتها نباشید؟
شما به کمک سایت میتوانید، کسبوکارتان را در یک لحظه در مقابل میلیونها مشتری بالقوه به نمایش بگذارید.
وبسایت برای محصولات و خدمات شما، مانند کاتالوگ و یا بروشور عمل میکند.
همانطور که میدانید وبسایت یک ابزار دیجیتال است که به کسبوکارتان رونق میدهد. البته این بدان معنی نیست که شما نباید کار دیگری انجام دهید.
ابتدا میبایست سایت خود را بهینهسازی کنید و با رعایت اصول سئو و بازاریابی محتوا با قدرت تمام عمل نمایید.
میتوانید مقالات مربوط به "بازاریابی محتوایی" را اینجا و مقالات مربوط به "سئو" را از اینجا مطالعه کنید.
شما زمانی که بصورت آفلاین کار میکنید تعداد محدودی مشتری دارید. اما با داشتن سایت، بازار محلی و کوچک شما میتواند وسیعتر شود.
همچنین میتوانید در مقابل مشتریان بالقوهایی قرار بگیرید، که قبلا با شما در ارتباط نبودهاند و از برند شما خبر نداشتند.
دستیابی شما به بازارهای جهانی فقط یک ادعا نیست. بلکه به این معناست که کسبوکار شما میتواند از طریق وبسایت در سطح بینالمللی فعالیت کند و محصولات و خدمات شما را به مشتریانی که خارج از مرزها هستند، معرفی کند.
در دنیای دیجیتال امروز هیچ محدودیتی وجود ندارد. شما میتوانید به مشتریان و بازارهایی دست پیدا کنید که قبلا حتی تصورش را هم نمیکردید.
این روزها اکثر مردم آنلاین هستند، نه تنها نسل جوان بلکه 3/4 جمعیت جهان از کاربران اینترنتی هستند.
فرقی نمیکند که کسبوکارتان کوچک است یا بزرگ، شما باید آنلاین باشید.
مردم مدام به دنبال وسایل مورد نیازشان در حال جستجو در اینترنت میباشند. حال اگر شما در بستر اینترنت حضور نداشته باشید کاربران اینترنتی بجای خرید از شما از رقیب شما خرید میکنند.
مشتریان جدیدی بدست خواهید آورد.
کاربران آنلاین با هدفهای مختلفی مانند کسب اطلاعات، خرید، آموزش و ... در حال جستجو در اینترنت هستند، قصد کلی آنها از سرچ کردن یافتن راهحلی برای مشکلشان است.
شما با داشتن یک وبسایت معتبر که به صورت حرفهایی طراحی شده باشد، میتوانید خود را در موقیعتی قرار دهید که کاربران برای یافتن جوابشان به سایت شما مراجعه کنند. بعد از مراحل اعتماد سازی، کاربر برای رفع نیازش به محصول و خدماتی که شما در سایت ارائه کردهاید مراجعه میکند و به مشتری شما تبدیل میشود.
طبق تحقیق جالبی که توسط bright local انجام شد مشتریان انتظار دارند که بیزنسهایی که با آن سروکار دارند، یک وبسایت داشته باشند.
متوسط سنی 80% از شرکت کنندگان در این تحقیق بین 18-54 سال بوده است.
از تحقیق فوق چنین نتیجه میشود که قطعا مشتریان شما نیز ترجیح میدهند، شما وبسایتی در فضای اینترنتی داشته باشید.
هشدار: اگر هرچه زودتر فعالیت آنلاین خود را شروع نکنید، تعداد زیادی از مشتریانتان را از دست خواهید داد و ناخواسته آنها را به سمت رقیبانتان هدایت کردهاید.
من، شما و دیگران به خرید خدمات و محصولاتی تمایل داریم، که طرز استفاده از آن را کاملا آموزش دیده باشیم.
شما میتوانید به کمک وبسایت به مشتریان و کاربرانتان در مورد محصولات و خدماتی که ارائه میدهید، آموزش آنلاین دهید.
چه جایی بهتر از وبسایت خودتان برای آموزش؟!
اگر بتوانید در مورد طرز کارکرد محصولات و یا در مورد خدماتی که ارائه میدهید توضیحات کامل و جامعی به همراه ویدیو آموزشی در اختیار کاربر قرار دهید، موفق به ارزش آفرینی و کسب اعتبار در سایت خود شدهاید.
با این کار برای مدتها در ذهن مشتری خواهید ماند و مشتری با داشتن یک تجربه خرید موفق، دوباره جهت خریدهای بعدی به سایت شما مراجعه خواهد کرد.
لازم بهذکر است، مقالات شما میبایست بازتابی از ماموریت شغلی شما باشد و بتواند رسالت و ارزشمندی کاری که انجام میدهید را طریق سایت به مشتری منتقل کند.
همچنین به اشتراک گذاشتن مقالات و پستهای که منتشر کردهاید توسط کاربرانتان باعث میشود مشتریان جدیدی پیدا کنید.
شما در وبسایت میتوانید با اطلاعاتی که دراختیار کاربر قرار میدهید، خود را قابل اعتماد نشان دهید.
اگر وبسایت نداشته باشید، مشتریان بالقوه شما گمان میکنند که شما در انجام کارهایتان توانا نیستید. وبسایت به مشتریان نشان میدهد که شما یک کسبوکار واقعی هستید.
در گذشته؛ داشتن یک آدرس واقعی و فیزیکی برای هر کسبوکاری لازم و ضروری بود.
امروزه؛ داشتن یک وبسایت معتبر برای کسبوکارها واجب و ملزم است.
جواب دادن به سوالات تک تک مشتریان در مورد محصول و خدمات ارائه شده، امری زمان بر و طاقت فرسا است.
شما با داشتن یک وبسایت خوب میتوانید در هر ساعت از شبانه2روز جوابگوی تمامی سوالات مشتریان خود باشید. اینگونه در زمان صرفهجویی کرده، و میتوانید زمان بیشتری را به پیشرفت کارتان تخصیص دهید.
علاوه بر مشتریان، شما میتوانید به کارمندان خود نیز خدمات ارائه دهید.
میتوانید در سایت خود قسمتی را برای آموزش کارمندانتان در نظر بگیرید، و آن قسمت را بهگونه ای طراحی کنید که فقط برای کارمندانتان قابل دسترسی باشد.
داشتن وبسایت به شما کمک میکند به روش مدرن کارمندان خود را مدیریت کنید.
کارمندان خود را نادیده نگیرید. آنان جزو سرمایههای کسبوکار شما هستند. اگر بهخوبی آموزش ببیند و اطلاعات کاری بهصورت آنلاین در اختیارشان قرار بگیرد. قطعا شما شاهد نتایج بهتر در عملکردها، رضایت شغلی کارمندان و در نتیجه سود بیشتر خواهید بود.
برای مطالعهی مقالهی "ویژگیهای یک سایت خوب" از اینجا وارد شوید.
نتیجه گیری:
در مقاله فوق، مهمترین دلایل داشتن یک وبسایت برای پیشرفت کسبوکارتان گفته شد.
اما مساله مهم این است که صرفا داشتن یک وبسایت کمک چشمگیری به شما نخواهد کرد.
سایتی که بتواند تمام دلایل فوق را پوشش داده، و باعث موفقیت شما در رسیدن به اهدافتان شود، میبایست دارای دو مشخصه کلی باشد:
قبل از طراحی سایت بیزنسی خود، حتما با متخصصان این حوزه مشورت کنید.
برای مشاهدهی نمونهکارهای طراحی وبسایت توسط وستا سیستم، از اینجا وارد شوید.
تن مقال
تن مقال
تن مقال
شرکت دانشبنیان وستا از سال ۱۳۹۰ با همکاری گروهی از جوانان خلاق و پرتلاش فعالیت خود را آغاز کرد. این جوانان با نگاه به آیندهای روشن، دانش و مهارتهای خود را در حوزه تکنولوژی به کدهای برنامهنویسی برای وبسایتها و اپلیکیشنها تبدیل کردند. با هدف گسترش فعالیتها و حضور در رقابتهای بزرگتر، تصمیم گرفتیم تا بهصورت یک شرکت رسمی وارد عرصه شویم. بدین ترتیب شرکت وستا سیستم با ساختاری فنی و مهندسی شکل گرفت و حضور ما در جامعه فناوری ایران پررنگتر شد. همزمان با پیشرفت تکنولوژی و افزایش دسترسی به اینترنت، وستا توانست با ارائه فناوریهای نوین، جایگاه خود را بهعنوان یک شرکت دانشبنیان تثبیت کند و در لیست برترین شرکتهای ایران قرار گیرد. ما در وستا، بهعنوان خانوادهای بزرگ، از چندین تیم متخصص در حوزههای مختلف تشکیل شدهایم و با همدلی و همکاری، به دنبال تحقق رویاهایمان هستیم. تماشای تحقق آنچه روزی تنها در ذهن داشتیم و اکنون به واقعیت پیوسته، برای ما لذتبخش است. اکنون آمادهایم تا با استفاده از دانش و تخصص خود در حوزه فناوریهای روز، به بهترین شکل ممکن به مشتریان و کارفرمایان عزیز خدمترسانی کنیم.
خدمات طراحی سایت وستا
خدمات طراحی اپلیکیشن وستا
از وستا بیشتر بدانید
نمادها و مجوزهای وستا
Hello[at]Vestateam.net
تمام حقوق این سامانه برای شرکت وستا رهاورد طاها محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد © 2011-
Design and Development by △ @faridRezvani © Ғ Δ R I D R Σ Z V Δ Π I ┗Δ