در دنیای دیجیتال امروز داشتن وب سایت یک مزیت محسوب می شود وجالب است بدانید یک میلیارد وب سایت فعال در دنیا وجود دارد بنابراین کاربران تعداد زیادی وب سایت،برای دسترسی به نیاز هایشان در اختیار دارند و برای اینکه به وب سایت ما مراجعه کنند و یا حتی در وب سایت ما بمانند و درگیر شوند باید چیکار کنیم؟چه کار کنیم تا مخاطبان بین این تعداد وسیع وب سایت ها، ما را پیدا کنند.خوشبختانه نکاتی در طراحی وب سایت وجود دارد که با رعایت آنها به راحتی میتوانید وب سایتی خوب داشته باشید.
در این مقاله این نکات را به شما آموزش خواهیم داد. نکات طراحی وب سایت به دو دسته ظاهری و فنی تقسیم می شوند.
هدف وبسایت:
در ابتدا باید هدفی که وبسایت شما دارد را مشخص کنید. به بیان واضحتر، باید مشخص کنید دقیقا در وبسایت شما قرار است چه اتفاقی بیوفتد؟ اگر هدف وبسایتتان را ندانید در طراحی وبسایت دچار سردرگمی میشوید و این سردرگمی را نیز به کاربران منتقل میکنید؛ در نتیجه در چند ثانیه اول وبسایت شما را ترک میکنند. بنابراین کاربران باید در ابتدای ورود به وبسایت، هدف وبسایت را تشخیص داده و نیاز خود را برطرف کنند.
مخاطبان هدف:
در طراحی وبسایت باید با یک شناخت دقیق نسبت به مخاطبان و نیازهایشان و همچنین ارزشهای کسبوکارتان وبسایت را طراحی کنید تا کاربران در وبسایت شما احساس راحتی کنند، نیازهایشان را برطرف شده ببیند و ارزشهایی که کسبوکار شما ارائه میدهد را درک کنند. گاهی اوقات وبسایت شما تنها مکانی است است که مخاطبان از کسبوکار شما میبینند و باید بتوانند به کسبو کارتان اعتماد کنند.
فراموش نکنید وبسایت شما برای شما طراحی نمیشود؛ بنابراین سلیقه مخاطبانتان در طراحی وبسایت حائز اهمیت است.
نقشه راهبردی سایت:
یک وبسایت خوب باید دارای یک نقشه راهبردی باشد به این صورت که برگههای مختلف بهم متصل باشند و کاربران بتوانند بهراحتی مسیر دلخواهشان را در وبسایت جهت یابی کنند همچنین قابلیت دسترسی به منو در تمام برگهها امکان پذیر باشد و منو شامل تمام برگههای وبسایت باشد.
رنگ مناسب:
در طراحی وبسایت انتخاب رنگ بسیار اهمیت دارد. معمولا از 3 رنگ اصلی استفاده میشود. بهتر است رنگها طبق کسبوکار شما و رنگ سازمانیتان انتخاب شوند، همچنین رنگها باید احساسات مشتریانتان را برانگیزند تا رابطهای بین شما و مخاطب شکل بگیرد.
به هارمونی رنگها نیز توجه کنید.
فونت:
انتخاب فونت نیز باید طبق هدف وب سایت تان باشد;قرار است وب سایتی فروشگاهی داشته باشید یا یک وب سایت شخصی؟ به تفاوت هایی که انواع وب سایت دارند و تفاوت کاربران شان توجه کنید.
حتما فونتی که به کار میبرید خوانا باشد؛ اینکه کاربران نتوانند بهراحتی محتوای شما را بخوانند باعث قطع ارتباط و خروج آنها از وبسایت میشود. همچنین در تمام محتواهای و سایتتان باید فقط از یک نوع فونت استفاده کنید.
وضوح و کیفیت عکس:
در وبسایت عکسهایی با کیفیت بالا اما حجم پایین قرار دهید. وضوح عکسها نیز بسیار اهمیت دارد. عکس با کیفیت و جذاب باعث ارتباط کاربران با وبسایت میشود. تا جایی که امکان دارد از عکسهای کپی استفاده نکنید.
کلمات و محتوا:
وبسایت بدون محتوا مانند کویر خشک و بی آب و علف است. بنابراین محتوای مناسب و مرتبط تولید کنید. محتوای کپی در بلاگ وبسایتتان قرار ندهید؛ زیرا از اعتبار و قابل اعتماد بودن وبسایت و حتی کسبوکارتان میکاهد.
در انتخاب کلمات نیز دقت لازم را داشته باشید تا کلمات در عین جذابیت، منظور شما را به درستی برسانند.
ریسپانسیو وmobile friendly:
ریسپانسیو به معنای واکنشگرا بودن وبسایت میباشد. یعنی از طریق دستگاههای مختلف بتوان وبسایت را به صورت منسجم و منظم مشاهده کرد. همچنین این روزها کاربران فضای مجازی ترجیح میدهند با موبایل وارد وبسایتها شوند و نیازهایشان را برطرف کنند. بنابراین وبسایت را فقط برای صفحه لپ تاپ طراحی نکنید؛ طراحی سایتتان در موبایل نیز باید خلاقانه و جذاب باشد.
سرعت:
سرعت بارگذاری صفحات مختلف وبسایتتان مخصوصا صفحه اول، باید بالا باشد. از این نظر که سرعت پایین منجر به ترک وبسایت توسط کاربران میشود، همچنین سرعت وبسایت از نظر تاثیری که میتواند بر SEO داشته باشد نیز اهمیت دارد. بهتر است وبسایت زیر 3 ثانیه بارگذاری شود.
برای افزایش سرعت وبسایت نکاتی بیشماری وجود دارد مثل از تصاویر زیاد استفاده نکنید، حجم تصاویر را کاهش دهید و کدهای CSS را مرتب و بهینه کنید.
SEO:
بهینه سازی موتور جستجو در به نمایش گذاشتن وبسایت شما برای مخاطبان کمک میکند. نکات بیشماری برای بهینه سازی موتورهای جستجو وجود دارد که دراین مقاله نمیگنجد. اما میتوان به عنوان ابتداییترین نکات از استفاده از کلمات کلیدی در محتوا ها، لینک دهیهای مناسب، استفاده از کلمات کلیدی در لینکها و .... نام برد.
برای مطالعهی مقالات مرتبط با سئو از اینجا وارد شوید.
امنیت:
امنیت وبسایت شما هم برای خودتان اهمیت دارد و هم برای کاربران.
وبسایت با امنیت پایین مورد حمله هکرها، ربات و .... قرار میگیرد. باید وبسایت شما قابل اعتماد باشد تا کاربران بهراحتی اطلاعاتشان را در اختیارتان قرار دهند. همچنین اگر وبسایت فروشگاهی دارید و پرداخت در وبسایتتان صورت میگیرد، از درگاههای معتبر استفاده کنید.
برای داشتن یک وبسایت خوب به خواستههای مخاطبانتان توجه کنید و از متخصصهایی در زمینه UX وامنیت وSEO و.... کمک بخواهید. وبسایت یکی از راههای برندسازی میباشد و از طریق وبسایت میتوانید برندتان را معرفی کنید و یا تصویری از برندتان به مخاطبان ارائه کنید.
در طراحی وبسایت تعادل و سادگی را رعایت کنید تا زیبایی وبسایتتان حفظ شود.
تن مقال
تن مقال
تن مقال
شرکت دانشبنیان وستا از سال ۱۳۹۰ با همکاری گروهی از جوانان خلاق و پرتلاش فعالیت خود را آغاز کرد. این جوانان با نگاه به آیندهای روشن، دانش و مهارتهای خود را در حوزه تکنولوژی به کدهای برنامهنویسی برای وبسایتها و اپلیکیشنها تبدیل کردند. با هدف گسترش فعالیتها و حضور در رقابتهای بزرگتر، تصمیم گرفتیم تا بهصورت یک شرکت رسمی وارد عرصه شویم. بدین ترتیب شرکت وستا سیستم با ساختاری فنی و مهندسی شکل گرفت و حضور ما در جامعه فناوری ایران پررنگتر شد. همزمان با پیشرفت تکنولوژی و افزایش دسترسی به اینترنت، وستا توانست با ارائه فناوریهای نوین، جایگاه خود را بهعنوان یک شرکت دانشبنیان تثبیت کند و در لیست برترین شرکتهای ایران قرار گیرد. ما در وستا، بهعنوان خانوادهای بزرگ، از چندین تیم متخصص در حوزههای مختلف تشکیل شدهایم و با همدلی و همکاری، به دنبال تحقق رویاهایمان هستیم. تماشای تحقق آنچه روزی تنها در ذهن داشتیم و اکنون به واقعیت پیوسته، برای ما لذتبخش است. اکنون آمادهایم تا با استفاده از دانش و تخصص خود در حوزه فناوریهای روز، به بهترین شکل ممکن به مشتریان و کارفرمایان عزیز خدمترسانی کنیم.
خدمات طراحی سایت وستا
خدمات طراحی اپلیکیشن وستا
از وستا بیشتر بدانید
نمادها و مجوزهای وستا
Hello[at]Vestateam.net
تمام حقوق این سامانه برای شرکت وستا رهاورد طاها محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد © 2011-
Design and Development by △ @faridRezvani © Ғ Δ R I D R Σ Z V Δ Π I ┗Δ